|
| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: mene ne sad cu da dodjem aj wuki spremi se da me zezas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ko zapeta puška sam pa posle da bude kako lažem, izmišljam... i najcrnje da sam tugica tužna ubivena nedostajanjem e nećeš taj film gledati više ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Vuki jel stvarno volis tog Trileta toliko, da ne mozes da ga zaboravis. Vladimire što si bre ljubomoran m ???! vi pritajeni ste najgore vrsta, oćete da se volete a vamo prcko naravno da ga volem, što da ga ne volem, pa nije gejko a bome volem i mog Ocu, Brutka,Zmajkastog, Frita, Dragoslava, Yugoslava (od milošte zvanog butkica)i sve ostale muŠke ljude s net svet koje "upoznah"... (namerno nisam napisala žemskadijske nikove ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) ) e viš tebe ne volem jošte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ako, ljubav cini cuda.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: sad si bitna jel de ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa jel sam bitna? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Vladimire što si bre ljubomoran m ???! vi pritajeni ste najgore vrsta, oćete da se volete a vamo prcko naravno da ga volem, što da ga ne volem, pa nije gejko a bome volem i mog Ocu, Brutka,Zmajkastog, Frita, Dragoslava, Yugoslava (od milošte zvanog butkica)i sve ostale muŠke ljude s net svet koje "upoznah"... (namerno nisam napisala žemskadijske nikove ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) ) e viš tebe ne volem jošte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma voli te Vladimire al tako ti je to kod nje,prvo mora te dobro izubija,d vidi dal si spreman da prezivis a ako sve to prodjes eeeeeeee tek tad si ebo jeza i zenu ces zbog nje iz kuce morat iselit ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) šta se mešaš kokoško ne volem ga ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: to vezu nema s ljutnju znaš i sama ne znam kako da te utesim ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) zašto?! fala bogu dragom i milom, svi smo zdarvi i živi a bome i podebeli čuvaj to zlu netrebalo da ti se nađe kad prigusti viš da nema MegZi... trebaće ti skoro ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) tu je moj frend Vladimir on ce mi se naci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Samo reci She sta treba, tu sam ja.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: šta se mešaš kokoško ne volem ga ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) kad kazes da ne volis,tad najjace volis ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: Vladimire što si bre ljubomoran m ???! vi pritajeni ste najgore vrsta, oćete da se volete a vamo prcko naravno da ga volem, što da ga ne volem, pa nije gejko a bome volem i mog Ocu, Brutka,Zmajkastog, Frita, Dragoslava, Yugoslava (od milošte zvanog butkica)i sve ostale muŠke ljude s net svet koje "upoznah"... (namerno nisam napisala žemskadijske nikove ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) ) e viš tebe ne volem jošte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma voli te Vladimire al tako ti je to kod nje,prvo mora te dobro izubija,d vidi dal si spreman da prezivis a ako sve to prodjes eeeeeeee tek tad si ebo jeza i zenu ces zbog nje iz kuce morat iselit ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) šta se mešaš kokoško ne volem ga ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ljudi,jeste li primijetili da nam Manojla nema....?
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: Samo reci She sta treba, tu sam ja. izvinjavam se tedoh reci drugo ime
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Ljudi,jeste li primijetili da nam Manojla nema....? ja jesam 
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 68 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|