| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Vučice ma ne mora nista to sa zatezanjem:D Samo nek mu poklanja air max patike i njen je Valjda ima i popust kao radnik
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Nemam she Tako da možemo zajedno pod ruku  znaci i tebi treba remont e jbm ti zivot ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jooj što se ova MegZi izbezobrazila pa lažunja znamo da imaš deČkića nemo se sad s Srećicu solidarišeš a i koji će tebi moj 10 god mlađi to su bre već jaslice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Vučice ma ne mora nista to sa zatezanjem:D Samo nek mu poklanja air max patike i njen je Valjda ima i popust kao radnik nemam air max 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jeli Megi znas li de je tw?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: a ti pazi da te ne uvati Mojne za dupe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) a šo u doopence imam ja i bolje delove teleta cokneš nas oboje u d****ce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
NE treba mi remont Samo da mi piše pesme:D
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: a ti pazi da te ne uvati Mojne za dupe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) a šo u doopence imam ja i bolje delove teleta cokneš nas oboje u d****ce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) koje sad bolje delove imas? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Vučice ma ne mora nista to sa zatezanjem:D Samo nek mu poklanja air max patike i njen je Valjda ima i popust kao radnik garant onaj od 30% msm da te patike nisu više IN ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: jeli Megi znas li de je tw? U zapadnoj americi
|
|
|
|
|
|
|
|