| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: Tvoj je plan da mi budeš inspiracije  hahahahahahahaha ma kaki to mi nije u planu,msm,ja sam tvoja vecita inspiracija imam neke druge planove al posto su to one stvari,za starije ne mogu te ubaciti nikako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) smislila si kako ćeš Numero uno da namamiš ma samo mu u spomenar napiši ono što si meni pisala o njemu i tvoj će biti za vejk i vjekova ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) o meni tako nikad niko piso nije ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ti me teraš na razmišljanje Pa sporo kuckam
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Aha Plan ti je da odeš u penziju ? nego sta,ako je dozivim jel pratis parove?ko ti je favorit? jel bi tela da te stavimo na vruce stolice pa da te svasta pitamo tamo?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pišite nešto i o meni Ili mi napišite pesmu  Nešto lepo 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: MeGi je napisao: Tvoj je plan da mi budeš inspiracije  hahahahahahahaha ma kaki to mi nije u planu,msm,ja sam tvoja vecita inspiracija imam neke druge planove al posto su to one stvari,za starije ne mogu te ubaciti nikako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) smislila si kako ćeš Numero uno da namamiš ma samo mu u spomenar napiši ono što si meni pisala o njemu i tvoj će biti za vejk i vjekova ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) o meni tako nikad niko piso nije ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) ko je sad numero uno?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: MeGi, Senka, SHE, Вучица i 61 gostiju ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Možeš she Za tebe sve  Ponekad pogledam Nemam favorita Al vesna mi najluđa pozitovno:D
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ti me teraš na razmišljanje Pa sporo kuckam ajdeeeeeeeeeeee breeeeee pa ne igramo sah,jbte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: ko je sad numero uno? pa kad mu ti daš nadimak to može a kad ja to se odma ne zna koje, jel ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Korisnici koji su trenutno na forumu: MeGi, Senka, SHE, Вучица i 61 gostiju ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif) to zato sto dosla Megi o njenom sarmu se pricalo na 3 foruma barem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|