| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: MeGi je napisao: Dobro si joj rekla Vucice To je staro ...dosadno Ova she kao da se probudila posle 3.god Ni trendove ne prati мени је највећи новитет што је Питоња код ње испушио лулче а Нумеро уно померио мождане вијугe ил већ како ми написа ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) evo je masta i u kafance de Senka,popravi ovo da ne vitla pa jbte kako ce gosti citati ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja ne znam sta da pisem
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Sliku sa šunkom Haahahha Sećam se  pada mi na pamet da te oslikam i postavim tamo na onu temu za zezanje al nemam dobar text ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ni slučajno I dalje me drži u arhivi
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ja ne znam sta da pisem pa kad nemas inspiraciju doktor zapalio sa Molenom pitt se uvalio kod kumice ja imam drugacije planove ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ni slučajno I dalje me drži u arhivi sto ljubavi? bas je dobra zeza dobro mozda nije bas najbolja rezolucija al ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Tvoj je plan da mi budeš inspiracije 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Tvoj je plan da mi budeš inspiracije  hahahahahahahaha ma kaki to mi nije u planu,msm,ja sam tvoja vecita inspiracija imam neke druge planove al posto su to one stvari,za starije ne mogu te ubaciti nikako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Aha Plan ti je da odeš u penziju ?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
aj majke ti pisi Megz pa jbte ko neka baba si nema te par meseci na forumu i odma si spora ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|