| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: nesto sam razmisljala ili Mojne ili Triki da budu gazda od hotela drugacije ne ide ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) опасна си само те читам и словце неиспуштам ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
A taman sam ti htela poslati litru rakije Domace
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Bojim se she Kad bi ti izbacila pp hot Da bi pregorela i ti i komp ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja mogu da pregorim samo kad procitam "onaj" Mojnetov potpis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Bojim se she Kad bi ti izbacila pp hot Da bi pregorela i ti i komp ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja mogu da pregorim samo kad procitam "onaj" Mojnetov potpis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: nesto sam razmisljala ili Mojne ili Triki da budu gazda od hotela drugacije ne ide ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) опасна си само те читам и словце неиспуштам ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa jbte wuki,koji ces ti raditi ako cu ja razradjivat temu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vučice She je imala ulogu Samo da suketa Čudi me da već nije napisala knjigu Koliko je mastovita:D
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Dobro si joj rekla Vucice To je staro ...dosadno Ova she kao da se probudila posle 3.god Ni trendove ne prati мени је највећи новитет што је Питоња код ње испушио лулче а Нумеро уно померио мождане вијугe ил већ како ми написа ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: A taman sam ti htela poslati litru rakije Domace jos uvek cuvam onu tvoju sliku sa sunkom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: nesto sam razmisljala ili Mojne ili Triki da budu gazda od hotela drugacije ne ide ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) опасна си само те читам и словце неиспуштам ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa jbte wuki,koji ces ti raditi ako cu ja razradjivat temu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) скупљам ко права џафтара информације ел ми даде ту улогу м ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sliku sa šunkom Haahahha Sećam se 
|
|
|
|
|
|
|
|