| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: mozes wuki ubaciti ono sto se vuklo po forumu o Megi i Pickardu i pitt u da zacinis malo старе вести су прежвакане 1000000Х смишљамо нове укусније ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: јесте МегЗи питала је пар питањца ал највише је питала за Нумеро уно за њим је лелекала најгоре ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) e mozes i ono sto se pisalo o Megz i Triletu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) само сам те чекала пс не знам шта се писало ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da Možeš ubaciti Kako sam se bila zaljubila na netu U picarda ,net ljubav Pa sam mislila da mu je klon trile A pitt je bio psihijatar Kako she sve zna. Ljubim te u čelo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nesto sam razmisljala ili Mojne ili Triki da budu gazda od hotela drugacije ne ide ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da Možeš ubaciti Kako sam se bila zaljubila na netu U picarda ,net ljubav Pa sam mislila da mu je klon trile A pitt je bio psihijatar Kako she sve zna. Ljubim te u čelo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ne to svi znaju nego ono sto ne znaju sa p.p. a e to je za pisanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Dobro si joj rekla Vucice To je staro ...dosadno Ova she kao da se probudila posle 3.god Ni trendove ne prati
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
evo Senke,sisla s ozbiljnih tema 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Da Možeš ubaciti Kako sam se bila zaljubila na netu U picarda ,net ljubav Pa sam mislila da mu je klon trile A pitt je bio psihijatar Kako she sve zna. Ljubim te u čelo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) коју улогу је Срећица имала у тој драми?!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bojim se she Kad bi ti izbacila pp hot Da bi pregorela i ti i komp ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Dobro si joj rekla Vucice To je staro ...dosadno Ova she kao da se probudila posle 3.god Ni trendove ne prati jbga megi od kad sam s Senkom pricala na telefon pod gasom rekoh fujjjjjjjjjjj....alkoholu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|