| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: sta ti mislis wuki kako bi ti podelila uloge ne znam spajala bi neke kombinejšn sačuvajmebožeiskaloni ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) aj da cujem pa prvo moram da pogledam nikove forumaša pa da se setim šta su i kako pisli pa sve suprotno od toga a možda bi baš to što su ti pisali prisvajala drugom forumašu i tako.... ne znam
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ja bih tw dala ulogu al ona nije tu nađi ulogu za nju pa će je stavimo u priču nema veze što nije tu doći će ako ništa drugo bar da nas pročita i da nam poređa familiju ako joj se nedopane ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da je tu dala bi joj glavnu ulogu,al kako ovako? ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) daćemo joj ulogu bitno je da je u priči ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa de reci koga bi ti za glave glumce mada prica ide nikad ne zbna covek koji sporedni ce biti glavni
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: mada bi mogli da spojimo tebe i Mojneta mi smo predvidljiv par ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ja bih tw dala ulogu al ona nije tu nađi ulogu za nju pa će je stavimo u priču nema veze što nije tu doći će ako ništa drugo bar da nas pročita i da nam poređa familiju ako joj se nedopane ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da je tu dala bi joj glavnu ulogu,al kako ovako? ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) daćemo joj ulogu bitno je da je u priči ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) da bude glavna bajinica,ne moze! aj budi ti a baja nek bude Mojne ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: mada bi mogli da spojimo tebe i Mojneta mi smo predvidljiv par ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) to pricu uz nepredvidive zaplete moze da ucini samo interesantnijom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: pa de reci koga bi ti za glave glumce mada prica ide nikad ne zbna covek koji sporedni ce biti glavni upravo to glavni lik možda i nije glavni turićemo sve forumaše i koji su ovde a i one koje nema i one kojima smo dosadni i one koji nas samo čitaju i gostuju ko da je ovo glavna lajbori i tako to ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: mada bi mogli da spojimo tebe i Mojneta mi smo predvidljiv par ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) to pricu uz nepredvidive zaplete moze da ucini samo interesantnijom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) aj bre Srećice maštaj malko ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: pa de reci koga bi ti za glave glumce mada prica ide nikad ne zbna covek koji sporedni ce biti glavni upravo to glavni lik možda i nije glavni turićemo sve forumaše i koji su ovde a i one koje nema i one kojima smo dosadni i one koji nas samo čitaju i gostuju ko da je ovo glavna lajbori i tako to ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) a jel ce da imaju imena ko nik il jok
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
moram da te napustim prošlo je 00 evo samo što nepostah tikvenzi hahahha Srećice lepo spavkaj i još bolje se odmori pišemo se ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|