| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
She Aj zovi bradprestaopitt Da dodje da napiše nešto pametno
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: добро... постах невидљива сутра ће кука ка сиња кукавица ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) tu sam wuki idi na temu nekome ko ce razumeti poruku ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) разумела... сконтала... и ондак ми синула идеја ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) slusaj i ja imam ideju ako otvaras novu temu evo ti nesto za korice  јел си ти то претурала по мом орману м вим нашла си добре играчкице ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
а ми пишемо глупо нека нека МегЗи и ти ће ме од блато лепиш пс промашила си ник само да ти кажем није више Питт тај сад је нови нумеро уно ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Da niste pile caj od maka ![[images/smilies/eek1.gif] [images/smilies/eek1.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek1.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: јел си ти то претурала по мом орману м вим нашла си добре играчкице ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) jesam wuki i pocela sam od februara 2015. pravo da ti kazem na drugo citanje drugacije zvucis ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
кад смо код нумеро уно
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kako misliš vucice Drugi numere uno ?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: јел си ти то претурала по мом орману м вим нашла си добре играчкице ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) jesam wuki i pocela sam od februara 2015. pravo da ti kazem na drugo citanje drugacije zvucis ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ко моно ил стерео ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: She Aj zovi bradprestaopitt Da dodje da napiše nešto pametno nece pittt vise doci,uvalio se kod kumice kaze ne zanima ga ovaj nas forum a i sta ga imam zvati eto tebe sam dozivala,pa ti kazes da nisi dosla zbog mene nego zbog laye ne dozivam vise nikog ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa brate kako ga ne zanima Kako može da digne ruke od nas A tako je bio dobar psihijatar Samo ti njega zovi ,
|
|
|
|
|
|
|
|