| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: nego jel znas Vuki da je Megi sinoc provalila Mojneta ustvari Mojne je Molena a ne bi me cudilo da je Molena SEnka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) е па да ти право рекнем, добро је она то све претумбала сумЉиви су сви, док се неДокаже супротно ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: nego jel znas Vuki da je Megi sinoc provalila Mojneta ustvari Mojne je Molena a ne bi me cudilo da je Molena SEnka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ko je Vuki? moguce da je Mojne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nego vlajko mene golica koj si ti ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: nego jel znas Vuki da je Megi sinoc provalila Mojneta ustvari Mojne je Molena a ne bi me cudilo da je Molena SEnka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ko je Vuki? moguce da je Mojne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sinoc zajedno nestali.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jbte ova Molena nece ni da se javi stvarno nema smisla ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: nego jel znas Vuki da je Megi sinoc provalila Mojneta ustvari Mojne je Molena a ne bi me cudilo da je Molena SEnka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ko je Vuki? moguce da je Mojne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sinoc zajedno nestali. ma pusti sinoc,vidi kako veceras cuti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: вим ја црЧе ти да сазнаш која би вам словца утурела у прстиће а боме и улоге ко би ту биЈо кока а ко петлић ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: nego vlajko mene golica koj si ti ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Jedan cika ,meme ne mesaj sa zenskadijom.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: nego jel znas Vuki da je Megi sinoc provalila Mojneta ustvari Mojne je Molena a ne bi me cudilo da je Molena SEnka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ko je Vuki? moguce da je Mojne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Vuki је вазда била лево сметало ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: вим ја црЧе ти да сазнаш која би вам словца утурела у прстиће а боме и улоге ко би ту биЈо кока а ко петлић ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) more fala ti,al meni ne treba da pises text-snaci cu se nego stvarno ubi me neizdrz za to p.p. isanje al vidim nista od tog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|