| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: i vlajko tebe al da znas wuki ne lajka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) шта бре нелајкам ово те ич неСконтах ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) Ne mozes ni skontati samo nastavi da mislis tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Vuki koje opcije imas na forumu.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ma kakav moj pravi,pusti ti mog ti si tela da me turis na p.p. s nekim i ja verujem da ces izabrati pravog da fora ne propadne a ja cu to uciniti zbog tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Vuki koje opcije imas na forumu. немам појма никад то нисам чачкала, право да ти речем
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Vuki koje opcije imas na forumu. немам појма никад то нисам чачкала, право да ти речем Hm naivko, ok.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: ma kakav moj pravi,pusti ti mog ti si tela da me turis na p.p. s nekim i ja verujem da ces izabrati pravog da fora ne propadne a ja cu to uciniti zbog tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) па оног недостајућегПравог би утурела с теб у ППеишу ал то неком другом згодом доклем бар не заборавиш да ти дадок обећање да нећу помињм ич ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nego jel znas Vuki da je Megi sinoc provalila Mojneta ustvari Mojne je Molena a ne bi me cudilo da je Molena SEnka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: Vuki koje opcije imas na forumu. немам појма никад то нисам чачкала, право да ти речем Hm naivko, ok. не знам за кога кажеш да је naivkoали мене не занима то да чачкам и кликћем чак не знам ни да Бан ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: nego jel znas Vuki da je Megi sinoc provalila Mojneta ustvari Mojne je Molena a ne bi me cudilo da je Molena SEnka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ko je Vuki?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
[quote="Вучица] па оног недостајућегПравог би утурела с теб у ППеишу ал то неком другом згодом доклем бар не заборавиш да ти дадок обећање да нећу помињм ич ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) [/quote] ma ti se samo zekis wuki kako obecanje na netu vec si se popismanila,pitam se sto? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|