| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Cao molena Šteta što ode A she se počela zagrevati Kao ona prva časa rakije:D
Meni forum radi normalno.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ma vrti...nije do mene...neki hakeri napadaju hosting... A Mojne...sve znam...i puno mu praštam...ali nekada baš pretjera... A nije puno ni dobio...
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Laku noć Molena... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Cao molena Šteta što ode A she se počela zagrevati Kao ona prva časa rakije:D
Meni forum radi normalno. i meni Megi ja mislim da je malo kocilo zbog onog nesretnog Mojnetovog avatara al sad je sve o.k. kad ga je senka zamenila daj pisi mi sta ima sta nema sto si nas samo citala,a nisi htela uci i pisati?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sto Ja nisam hakerda napadam negde gde ima para A ne taj host g Šta god značilo:D Bog pogrešnima dao znanje:D
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
SHE je napisao: MeGi je napisao: Cao molena Šteta što ode A she se počela zagrevati Kao ona prva časa rakije:D
Meni forum radi normalno. i meni Megi ja mislim da je malo kocilo zbog onog nesretnog Mojnetovog avatara al sad je sve o.k. kad ga je senka zamenila daj pisi mi sta ima sta nema sto si nas samo citala,a nisi htela uci i pisati?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahah she Zasmejala si me:D Htela sam da udaram ceznju. Je l ti se svidja odgovor?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Hahah she Zasmejala si me:D Htela sam da udaram ceznju. Je l ti se svidja odgovor? nije poenta da li mi se dopada znam da nije istinit nisi to htela,kome bi udarala ceznju,nisi bas toliko dete al me stvarno zanima sta si radila?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pljačkala banke Zatim bežala od policije Posle toga zavodila neke momke Jesi ti radila nešto od toga? Necu da ti kažem kome Ne možeš ni zamisliti  Jbg ne znas sve forumske tajne Debeli zidovi ,spanski
|
|
|
|
|
|
|
|