| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: Manojlo je napisao: Zaboravih , jbga radim nesto dok sam ovdje , i vratih se maksuz.. SHEceru, lijep ti avatar ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) srecice tako mi je drago da ti se dopada lep pocetak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Rodila se ljubav ![vatromet [fireworks.gif]](./images/smilies/fireworks.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vidi vladimira,sa sve vatrometom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: ti stvarno znas ko je najveci muskarac ,nekako imas njuh da to procenis ja priznajem,ne znam treba mi vremena da skontam ako znas o cemu pisem ne, al nemo se naljutiš što spomenuh ono što obećah da neću izletelo mi ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) kako bre ne znas znas ko je po tebi najveca muskarcina na forumu? jel ja sad da ti vadim iz arhive postove toliko si pisala o njemu da nas sve glava zabolela, a mene najvise i pravo da ti kazem stvarno nedostaje evo sad javno pisem COVECE BAS FALIS,OVOM FORUMU!!! ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: ti stvarno znas ko je najveci muskarac ,nekako imas njuh da to procenis ja priznajem,ne znam treba mi vremena da skontam ako znas o cemu pisem ne, al nemo se naljutiš što spomenuh ono što obećah da neću izletelo mi ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) ma cuj izletelo ti sto ti ne izleti slicka ,pa da je turis na atribute ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Mojne, Senka, SHE, Vladimir, Вучица i 5 gostiju da malko Gostima damo prostora ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
She na forumu neces naci muskarcinu, nema ih.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ti stvarno znas ko je najveci muskarac ,nekako imas njuh da to procenis ja priznajem,ne znam treba mi vremena da skontam ako znas o cemu pisem ne, al nemo se naljutiš što spomenuh ono što obećah da neću izletelo mi ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) kako bre ne znas znas ko je po tebi najveca muskarcina na forumu? jel ja sad da ti vadim iz arhive postove toliko si pisala o njemu da nas sve glava zabolela, a mene najvise i pravo da ti kazem stvarno nedostaje evo sad javno pisem COVECE BAS FALIS,OVOM FORUMU!!! ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Radisav Oluja (msm da znam šta znam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mojne sedi ,rec ne progovara samo zmirka ,ocel neko avatar da mu dirka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ti stvarno znas ko je najveci muskarac ,nekako imas njuh da to procenis ja priznajem,ne znam treba mi vremena da skontam ako znas o cemu pisem ne, al nemo se naljutiš što spomenuh ono što obećah da neću izletelo mi ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) ma cuj izletelo ti sto ti ne izleti slicka ,pa da je turis na atribute ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) tačno sam znala da ćeš ovako da pretumbaš izletelo mi jbga.. šta sad da se klinem m ma neću turam ove što nisu sadašnja ja ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|