| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
čuš ne znaš kako izgledam ko da to bitno za forum elem, što sam izgledala izgledala sam... sad sam za po ukuću mada, znaš mi glasić ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: jebote ocete li pisati il vam vergla? pa vergla, namotava, mota... bem ga šta sve nešto radi
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: jebote ocete li pisati il vam vergla? pa vergla, namotava, mota... bem ga šta sve nešto radi Meni prebacuje na drugi web
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: Sta ima novo devojke? She jesi nasla nekog da te voli? Vidim novi avatari, jel to drugi list okrecete? ma imaj ja nekog da me voli al mi fali neko da me voli onako,posebno,kako bi ja tela  nije novi avatar,stari je nema okretanja drugog lista,to sam radila kad sam bila mala tu sam,volim da sam ovde,ovo je jedino mesto da kazem da je moje,al samo moje...iako je forum Senkin za ostale ne znam moras ih pitati a ako bi ti hteo da me volis,ja bi pristala ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: čuš ne znaš kako izgledam ko da to bitno za forum elem, što sam izgledala izgledala sam... sad sam za po ukuću mada, znaš mi glasić ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) pa kakve to veze ima i za po ukucu pa jbte necu te stavljati na rever pa nosati kroz grad ajde bre posalji mi sliku na p.p. isto vazi i za ovog VLADIMIRA sto se pravi blesav i izbegava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: čuš ne znaš kako izgledam ko da to bitno za forum elem, što sam izgledala izgledala sam... sad sam za po ukuću mada, znaš mi glasić ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) pa kakve to veze ima i za po ukucu pa jbte necu te stavljati na rever pa nosati kroz grad ajde bre posalji mi sliku na p.p. isto vazi i za ovog VLADIMIRA sto se pravi blesav i izbegava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne pravim se ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
opaaaaaaaaa evo ga i Mojne sa svojim divnim avatarom? de Vladimire pitaj ga jel to okrece novi list il sta? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: Sta ima novo devojke? She jesi nasla nekog da te voli?
Volim je ja . I nju ...i Vucicu .. i Senku... mi smo cetverac !! ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: pa kakve to veze ima i za po ukucu pa jbte necu te stavljati na rever pa nosati kroz grad ajde bre posalji mi sliku na p.p. isto vazi i za ovog VLADIMIRA sto se pravi blesav i izbegava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne pravim se ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) i onda? oces postaviti svoj fotos na atributima il ne?!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Sta ima novo devojke? She jesi nasla nekog da te voli? Vidim novi avatari, jel to drugi list okrecete? Fala na pitanjce Vladimire, noviteta kolko oš ko i stariteta... a autFit se menja s vremena na vreme pošto smo utrendirane žemske okrećem list jedino na knjigama, pa ako imaš neku za preporuku, turi naslov slobodno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|