| Autoru |
Poruka |
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
LaYa je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: nakaci se ti na Maneta,a ja cu da urazumim nebo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ma more... Daj sta das ... od izbirača nema...kako ono ? eto zaboravila sam... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Nuklearnog fizicara , molera, tapetara , prosvjetnog radnika...( nastavi niz) ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
automehaničara, stolara, doktora, zidara, tesara, programera... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pa sta radedu, mora da meću si brojevi
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
LaYa je napisao: automehaničara, stolara, doktora, zidara, tesara, programera... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ...scenskog radnika , novinara , dresera divljih konja, gutaca vatre, portira, trubaca u gradaskom orkestru.. I mislim , da je to to...bar za prvu ruku.. Dobro , nabacicu jos i pirotehnicara...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
uzivajte zelim vam laku noc i ne primaj to licno wuki al ne mogu vise da citam o triletu
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
sve sve, ali gde nadje dresera....
noćka she
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
SHE je napisao: uzivajte zelim vam laku noc i ne primaj to licno wuki al ne mogu vise da citam o triletu A što bre She...  Pa nedostaje nam Trile...glavonja jedan...zaglavinjo nekuda i sad se ne zna vratiti... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: uzivajte zelim vam laku noc i ne primaj to licno wuki al ne mogu vise da citam o triletu sve je od tebe lično i personalno i moraćeš dušo da se svikneŠ kako na mene tako i na Trilenceta doK ti nedoaka neko drugi laku noć ti želim i lepe snove a u njima da snevaš onog ko ti najviše nedostaje i pod obavezno sutra da mi prepričaš sanak pusti moždaK mi nadođe inspirejŠn ![[images/smilies/01100000.gif] [images/smilies/01100000.gif]](./images/smilies/images/smilies/01100000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang