| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
inace wuki,kako si ti setkas li jos uvek ono oko devetke,da protegnes noge il si promenila navike?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: kuca ekspoze garant il neki doktorat u najavi jebali je fakulteti svi redom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) jel ovo za mene? ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
wukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: inace wuki,kako si ti setkas li jos uvek ono oko devetke,da protegnes noge il si promenila navike? nekix šlatkih navika se neodriČem al ta na primer mora da popričeka do proleća kafa oko 17 ili 18 uvek izuzev nekih neodložnih poslova kao npr danske i tačno mi fale da ti kažem pijem ih 2/3komata dnevno a danaske sam samo jednu ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: kuca ekspoze garant il neki doktorat u najavi jebali je fakulteti svi redom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) jel ovo za mene? ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) pa d doktorko pardon ministarko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: kuca ekspoze garant il neki doktorat u najavi jebali je fakulteti svi redom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) jel ovo za mene? ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) pa d doktorko pardon ministarko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) oces reci grofice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
e nešto sam kliknula i piše da sam dodala fajl ima Senkoslava da me ošiša ako sam nešto pobrkavela kucajući poruku ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: kuca ekspoze garant il neki doktorat u najavi jebali je fakulteti svi redom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) jel ovo za mene? ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) pa d doktorko pardon ministarko ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) oces reci grofice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jamačno VKV ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: inace wuki,kako si ti setkas li jos uvek ono oko devetke,da protegnes noge il si promenila navike? nekix šlatkih navika se neodriČem al ta na primer mora da popričeka do proleća kafa oko 17 ili 18 uvek izuzev nekih neodložnih poslova kao npr danske i tačno mi fale da ti kažem pijem ih 2/3komata dnevno a danaske sam samo jednu ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ja sam popila ne znam ih broj ne mogu zaspati jel te cima sto pisem sad a tebi se mozda spava? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: jamačno VKV ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ahahahahahahahahahahahahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|