| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
mnogo ti dobar taj avatar sa papilotnama
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: mnogo ti dobar taj avatar sa papilotnama oš ti ga poklonim ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) od srce ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
koju bre prenosnu psihologiju ako je i bilo sve takoa,ako je bilo kazem pa ja to i ne pomenu,ni nik od njega al ti malo ,malo,pa o triletu i onda mi pises o prenosnoj psihologiji i jadcu ma daj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: mnogo ti dobar taj avatar sa papilotnama oš ti ga poklonim ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) od srce ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) nemam na sta da ih stavim ja vise nisam ja nemam kose 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
wuki jel ti neko dao zadatak da me ebavas? 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: koju bre prenosnu psihologiju ako je i bilo sve takoa,ako je bilo kazem pa ja to i ne pomenu,ni nik od njega al ti malo ,malo,pa o triletu i onda mi pises o prenosnoj psihologiji i jadcu ma daj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma d reknuh ako nji dve potvrde da ja lažunjam samoizbrisaću se odasvuda i nikada mi negide neće biti jer sam licemer i lažem kako zinem a kunem ti se u oca mog mrtvog eto ove noći uoči slave moje porodice da sve što napisax jesi napisala sad dosta na tu temu ja zavrŠih a ti kako oš
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
možemo o svemu drugom na temu koju počesmo završih nemam šta da napišem više
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
uglavnom sjebala sam mikser ko prava domaćica ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: koju bre prenosnu psihologiju ako je i bilo sve takoa,ako je bilo kazem pa ja to i ne pomenu,ni nik od njega al ti malo ,malo,pa o triletu i onda mi pises o prenosnoj psihologiji i jadcu ma daj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma d reknuh ako nji dve potvrde da ja lažunjam samoizbrisaću se odasvuda i nikada mi negide neće biti jer sam licemer i lažem kako zinem a kunem ti se u oca mog mrtvog eto ove noći uoči slave moje porodice da sve što napisax jesi napisala sad dosta na tu temu ja zavrŠih a ti kako oš o.k. nek bude kako ti kazes verujem ti nema potrebe da dovodis ni ven ni lily ne treba da se kunes ni u koga,to je mnogo glupo i nevazno za tako nesto a akoje to prouzrokovalo bilo kome bilo kakvu bol ili nelagodu,zao mi je stvarno mi je zao nisam htela nikog da povredim i ako sam to uradila,ne znam kako da ispravim ne pijem vise i kad sam to radila bilo je sa merom al,ajde moguce da sam i umorna treba mi odmor to je to ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kuca ekspoze garant il neki doktorat u najavi jebali je fakulteti svi redom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|