| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: tezak blam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa to ti priČkam ni ja nisam oketama mogla da verujem šta čitaju zato sam ti sve nako pisala za Trilenceta srce tvoje pa ti vidi šta u stvari potajno i od sebe same misliš ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) daj wuki ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Srćeice nije valjdaK da si zanemela aj ba šta ti je nije to ništa straŠno al ljubav je čudo nebiraš ti no srcko ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: žao mi Trileta garant čoJk štuca a ne zna da si ti vinovnik istog a i nadmika mu novog (nama starog) Trilence ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) zao mi je ako si pogresno razumela a jesi ovo nista ne stoji sem da je i meni zao ako covek stuca bolje da nesto .uca nervirao me je na forumu ko niko to je jedino istina i ne fali mi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Srćeice nije valjdaK da si zanemela aj ba šta ti je nije to ništa straŠno al ljubav je čudo nebiraš ti no srcko ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) zanemela sam sta da ti kazem jesam
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: tezak blam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa to ti priČkam ni ja nisam oketama mogla da verujem šta čitaju zato sam ti sve nako pisala za Trilenceta srce tvoje pa ti vidi šta u stvari potajno i od sebe same misliš ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) daj wuki ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ja sam žena od reČi al pošto vidim da meni neveruješ iČ nađi Liliku i Ven neka ti one prepričaju one su bile tu kada sam te radi "neostaje mi Trilence, pa šta wu, što ti to smeta" hiljaditi pit napisano banovala *ebo te on idi kod njega pa mu se jadaj i ban puče ko puška iznervirala si me bila uf ko nikad niko kad se samo setim posle mi bilo žao al jeblO te nedostajenje nisi znala satati ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: žao mi Trileta garant čoJk štuca a ne zna da si ti vinovnik istog a i nadmika mu novog (nama starog) Trilence ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) zao mi je ako si pogresno razumela a jesi ovo nista ne stoji sem da je i meni zao ako covek stuca bolje da nesto .uca nervirao me je na forumu ko niko to je jedino istina i ne fali mi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) neka te ba verujem ti živ mi majka ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Srćeice nije valjdaK da si zanemela aj ba šta ti je nije to ništa straŠno al ljubav je čudo nebiraš ti no srcko ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) zanemela sam sta da ti kazem jesam sprCa te kad joj se najmanje nadap ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ja sam žena od reČi al pošto vidim da meni neveruješ iČ nađi Liliku i Ven neka ti one prepričaju one su bile tu kada sam te radi "neostaje mi Trilence, pa šta wu, što ti to smeta" hiljaditi pit napisano banovala *ebo te on idi kod njega pa mu se jadaj i ban puče ko puška iznervirala si me bila uf ko nikad niko kad se samo setim posle mi bilo žao al jeblO te nedostajenje nisi znala satati ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) ahahahahahahahahahaha wukiiiiiiiiiii pa dobro sta i da mi je nedostajao,ko sto nije sta je to tebi smetalo,za ban? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
e voli me ebat ova wucicca pa to ti je ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: ja sam žena od reČi al pošto vidim da meni neveruješ iČ nađi Liliku i Ven neka ti one prepričaju one su bile tu kada sam te radi "neostaje mi Trilence, pa šta wu, što ti to smeta" hiljaditi pit napisano banovala *ebo te on idi kod njega pa mu se jadaj i ban puče ko puška iznervirala si me bila uf ko nikad niko kad se samo setim posle mi bilo žao al jeblO te nedostajenje nisi znala satati ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) ahahahahahahahahahaha wukiiiiiiiiiii pa dobro sta i da mi je nedostajao,ko sto nije sta je to tebi smetalo,za ban? ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) što ženoooo sat vremena jedno isto nisi imala tačku i nemoj mi tu prenosnu psihologiju znam za jadaC ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|