| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
wuki jel mi vidis potpis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: wuki jel sam jos nesto pisala,a da ti sad ne lici na mene? ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) aj sad vako da te pitam kako se sećaš da si se svađala s mene a ne sećaš se razloga m deder golubice da vim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: wuki jel mi vidis potpis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) potpis ti je eXtra Mojne aXoj je prava mala prDež maca ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: aj da sam napisala bilo ko drugi ali trile ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) ne smem ti napisati šta si još napisal za njega pašćeš s stolice ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) napisi slobodno nek slomim vrat,kad znam da lupam gluposti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da je uh bolji i od pitta ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: wuki jel sam jos nesto pisala,a da ti sad ne lici na mene? ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) aj sad vako da te pitam kako se sećaš da si se svađala s mene a ne sećaš se razloga m deder golubice da vim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) secam se da smo se svadjale jer si ppo onom catu pisala da sam nenormalna i lujka i da me treba banovati i svasta jos sto nisam il jesam al nije mi prijalo da ti to pises jer seam se s tobom uglavnom slagala pa si me optuzila da sam zaljubljena u tebe i nastrana to je razlog
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: aj da sam napisala bilo ko drugi ali trile ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) ne smem ti napisati šta si još napisal za njega pašćeš s stolice ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) napisi slobodno nek slomim vrat,kad znam da lupam gluposti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da je uh bolji i od pitta ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) od pitt a???? e to nema sanse ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
tezak blam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: secam se da smo se svadjale jer si ppo onom catu pisala da sam nenormalna i lujka i da me treba banovati i svasta jos sto nisam il jesam al nije mi prijalo da ti to pises jer seam se s tobom uglavnom slagala pa si me optuzila da sam zaljubljena u tebe i nastrana to je razlog
hahhahahahhahahah jooj nisam ti ja to pisala ti si baš pobrljavela skroz pa svađala sam se s onu nesrećnu ženu što te banova da nije tačna al aj.... ... glupo ovde pisati o tom a u stvari bilo i prošlo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: tezak blam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa to ti priČkam ni ja nisam oketama mogla da verujem šta čitaju zato sam ti sve nako pisala za Trilenceta srce tvoje pa ti vidi šta u stvari potajno i od sebe same misliš ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
žao mi Trileta garant čoJk štuca a ne zna da si ti vinovnik istog a i nadmika mu novog (nama starog) Trilence ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|