| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
tako je Srećice fali ona mirna tišina ispunjena svim i svačim nasilno mi je oteta i sad sam "invalid"
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: noćaske ću sanjam citate hahahhaha ebali te citati sta ti sad odjedanput smetaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa kad ih ima ko brzi voz beograd-bar ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Opaaaa...i Karađorđa doveli... Jbg,kod nas zaključali happy,ne mogu gledati... jel mozes preko neta? Mogu...ali ne stignem...onda moram buljiti u to,i ne stignem ništa drugo...uz tv mogu drugačije...
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: tako je Srećice fali ona mirna tišina ispunjena svim i svačim nasilno mi je oteta i sad sam "invalid" ti si draga moja wu sve samo ne invalid neko toliko pun emocija i zivota ne moze to da krije od sveta i cuva za skrivena mesta to je priroda wu i to kad kazes oteto....imala bih sta napisati,ali nikako ne bi bilo umesno ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: tako je Srećice fali ona mirna tišina ispunjena svim i svačim nasilno mi je oteta i sad sam "invalid" ti si draga moja wu sve samo ne invalid neko toliko pun emocija i zivota ne moze to da krije od sveta i cuva za skrivena mesta to je priroda wu i to kad kazes oteto....imala bih sta napisati,ali nikako ne bi bilo umesno ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ma slobodno viš da divanimo ko dve matore koke ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) elem, ništa nije neumesno ako je od srca ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
samo sam htela da kazem da sve sto ti je kako kazes oteto...ti je mozda uzeto da bi ti bilo dato nesto drugo e sad sta ti je oteto ne znam al nije bas ovo sto sam napisala prikladno za sve prilike
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: tako je Srećice fali ona mirna tišina ispunjena svim i svačim nasilno mi je oteta i sad sam "invalid" ti si draga moja wu sve samo ne invalid neko toliko pun emocija i zivota ne moze to da krije od sveta i cuva za skrivena mesta to je priroda wu i to kad kazes oteto....imala bih sta napisati,ali nikako ne bi bilo umesno ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ma slobodno viš da divanimo ko dve matore koke ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) elem, ništa nije neumesno ako je od srca ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif) koko,ocemo da idemo u krevet nance mu **bem treba i da spavamo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: samo sam htela da kazem da sve sto ti je kako kazes oteto...ti je mozda uzeto da bi ti bilo dato nesto drugo e sad sta ti je oteto ne znam al nije bas ovo sto sam napisala prikladno za sve prilike ništa mi nije dato
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: koko,ocemo da idemo u krevet nance mu **bem treba i da spavamo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ma joCk (d iszdimim čačkalicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) ene Senkasta se probudila na staliče zanima me kudej tema vodi ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: samo sam htela da kazem da sve sto ti je kako kazes oteto...ti je mozda uzeto da bi ti bilo dato nesto drugo e sad sta ti je oteto ne znam al nije bas ovo sto sam napisala prikladno za sve prilike ništa mi nije dato evo imas od mene znam da nije mnogo,al je dobro za pocetak ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|