| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
i prestani da citiraš hahhahahah gubim se u citatima
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: hm... a o cemu najvise mastas? u poslednje vreme o tišinama nešto mi je postala zaglušujuća više no buka jbga ako me kontaš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne kontam... ja po nekad pre sna malo mastam,o raznim stvarima ali desava mi se da vise i nemam volju da mastam kad legnem,nekako se uzivim da mi je taj osecaj sigurnosti u porodici jatopliji i tako se usunjam u san
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
pa nije maštarija uvek ista kod mene se to menja u poslednje vreme kažem ti o tišini najviše mislim... maštam.... kako razbiti buku zaglušujuće tišine... pa čitala si me tamo.. primetila si
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: pa nije maštarija uvek ista kod mene se to menja u poslednje vreme kažem ti o tišini najviše mislim... maštam.... kako razbiti buku zaglušujuće tišine... pa čitala si me tamo.. primetila si ti znas kad te citam tamo?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: pa nije maštarija uvek ista kod mene se to menja u poslednje vreme kažem ti o tišini najviše mislim... maštam.... kako razbiti buku zaglušujuće tišine... pa čitala si me tamo.. primetila si ti znas kad te citam tamo? ne
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: pa nije maštarija uvek ista kod mene se to menja u poslednje vreme kažem ti o tišini najviše mislim... maštam.... kako razbiti buku zaglušujuće tišine... pa čitala si me tamo.. primetila si ti znas kad te citam tamo? ne pa kako znas da sam primetila ako nisam ,jel ruzno ako pitam sta treba da primetim jel to hmm....nekako bzv ili mislis da me zanima?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: pa nije maštarija uvek ista kod mene se to menja u poslednje vreme kažem ti o tišini najviše mislim... maštam.... kako razbiti buku zaglušujuće tišine... pa čitala si me tamo.. primetila si ti znas kad te citam tamo? ne pa kako znas da sam primetila ako nisam ,jel ruzno ako pitam sta treba da primetim jel to hmm....nekako bzv ili mislis da me zanima? pa zato što sam o tome i pisla samo u poslednje vreme jbga hahah nije bre ništa ružno sve okilić
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
noćaske ću sanjam citate hahahhaha
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ako kazem da ti odjek tisine para usi jel to znaci da ti fali mir buke ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: noćaske ću sanjam citate hahahhaha ebali te citati sta ti sad odjedanput smetaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|