| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: wuki radis sutra? ma radim i tam i vam pipirevka cele neđelje oces onda da ides u krevet? nemoj da zbog mene blejkas jok neću da spavam još
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: wuki radis sutra? ma radim i tam i vam pipirevka cele neđelje oces onda da ides u krevet? nemoj da zbog mene blejkas jok neću da spavam još izviniiiiiiiiii sad znam ko se inatiiii ti neces iz inata u krevet ahahahahaha mislis da sam ti namerno zagolicala mastu al nisam majke mi i nema sta vise romanticno da napisem majke mi bilo slucajno ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
oću se pretvorim u tukvu jel se tebi nanka Srećice?
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: izviniiiiiiiiii sad znam ko se inatiiii ti neces iz inata u krevet ahahahahaha mislis da sam ti namerno zagolicala mastu al nisam majke mi i nema sta vise romanticno da napisem majke mi bilo slucajno ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ma inatimo se svi neko više neko manje neko je rođen inadžija a neko to stekne ko orden slučajnosti NIKAD nisu slučajne ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: oću se pretvorim u tukvu jel se tebi nanka Srećice? ne wuki al ja radim po podne slusam parove, ludilo!!! al ako ti hoces u krevet,jer ustajes rano ne mogu te zadrzavati ne bi bilo fer
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senko u redu je nepredaji se ič lepa ti noć s virusi i razna ta čudesa
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Cure,samo da vas pozdravim... Virusi na laptopu mi uništiše živce...džaba i ona zaštita,malwaranti i avast i sve... ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif) aj Senka ne zezaj no sedi i pisi
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: oću se pretvorim u tukvu jel se tebi nanka Srećice? ne wuki al ja radim po podne slusam parove, ludilo!!! al ako ti hoces u krevet,jer ustajes rano ne mogu te zadrzavati ne bi bilo fer ma šta me teraš brej umorna jesam al mi se nespavka sve mogu da gledam al te parove nikako da je farma (s Kiki i Medenu) pa da komentarišemo vako msm fuj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
She,pričaj šta ima u Parovima...možeš i tamo na temi... 
|
|
|
|
|