| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Još malo pa izlazim iz busa Pazi klizavo je.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Znači,nema me sat vremena  Jel onda moze afera za sat ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Manojlo je napisao: Cekaj SHE...pomoci cu ti da povezes... Simplon , to mu je valjda neki vjetar , ili nesto tako... A sivi...to ti je ono..sivi ticu...i tako.. E ..kad to dvoje povezes .. dobijes , sta... ? Pa siplon sivi . Eto.. Kontas sad ? ![[images/smilies/01100000.gif] [images/smilies/01100000.gif]](./images/smilies/images/smilies/01100000.gif) Simplon...kad se kaže 'simplon',to je sinonim za brzinu ali prvi put čujem da ima vjetar simplon... Misli se na voz,po nekada najbržem i najluksuznijem vozu simplon orijent ekspresu... A,inače,Simplon je željeznički tunel,ako se dobro sjećam,negdje u Alpima,a između Italije i Švicarske... Ahahahaha Ma daj Senka šta gugl zna?! Ako Mane kaže da je vetar onda je vetar I pravo da vam kažem,za brzinu ima mnogo boljih poredjenja a i poznatijih,pa mi nije jasno šta se smarate s neproverenim pojmovima ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) Bemliga,ali za simpon mi zaista nije trebao google... 
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Dobro vam veče... Vladimire,kako je bilo na putu?
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Senka je napisao: Dobro vam veče... Vladimire,kako je bilo na putu? Vece Senka. Bilo je dobro.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Drago mi je čuti Inače...šta ima...?
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Senka je napisao: Drago mi je čuti Inače...šta ima...? Nista sve po starom, cekam da prodje zima. Kod tebe.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
inače kako ste  hahah dobro vece
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
auuu kakav sam PP dobila.... ne silazi mi osmijeh s lica  i sta ima jos kod vas...osim zime mozemo li da ne pricamo o njoj
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Molena je napisao: auuu kakav sam PP dobila.... ne silazi mi osmijeh s lica  i sta ima jos kod vas...osim zime mozemo li da ne pricamo o njoj Vece Molena. Lepo ti vece forumsko pocelo, sa osmehom.
|
|
|
|
|
|
|
|