|
| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vucice, znam da ti nije jasno. Ni meni nije bilo. Imas zastupljene sorte paradajza koje se ovde proizvode. U praksi su se najbolje pokazale. Postoje serttifikovani prozvodjaci i uzgajivaci koji rade te vrste povrtarske kulture. Ogroman novac je u to ulozen, poznate su to firme. Seme se cuva, neguje i pakuje. Prodaje se zapakovano, sa sifrom, nazivom sorte. a kada se zaseje pa se rasadjuje, svaki iole iskusan povrtar zna da li je to ono sto je kupio u pakovanju.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
She, ne zezaj  U Srbiji ima na desetine hiljada sertifikovanih organskih proizvoda koji se prodaju po EU. Sta vise, bas se iz ovih balkanskih krajeva i traze organik proizvodi, od voca, povrca, lesbnika, mesa i ostalog. Evropa ulaze ogromne pare kroz IPARD program u poljoprivredu na balkanu.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
odok ja pretvoriću se u tikvu prođe ponoć lep ostanak vam želim ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
J*be li iko od vas sta  Morat cu da vas napustim i u maniru fine dame da vas isto tako pozdravim i zazelim vam laku noc uz zelje za uspjesnom sadnjom i da vam sjeme bude plodno i uspjesno  Laku noc
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
casual je napisao: Vucice, znam da ti nije jasno. Ni meni nije bilo. Imas zastupljene sorte paradajza koje se ovde proizvode. U praksi su se najbolje pokazale. Postoje serttifikovani prozvodjaci i uzgajivaci koji rade te vrste povrtarske kulture. Ogroman novac je u to ulozen, poznate su to firme. Seme se cuva, neguje i pakuje. Prodaje se zapakovano, sa sifrom, nazivom sorte. a kada se zaseje pa se rasadjuje, svaki iole iskusan povrtar zna da li je to ono sto je kupio u pakovanju. JOOOJJJJJJJJJJJJ kosmose vasiono kake sifre kaki bakraci alo bre jel si ti pri zdravoj pameti pa jbte.... ja sam videla monkler jaknu za 30 hiljada ima i deklaraciju i perje i sve al brate mili da li ti znas koliko kosta monkler jakna? i jos ne samo to videla sam i disount kosta ko original,a nije
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
wuki lepo spavaj ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Znam SHE, svega ima. Ali ovo je ozbiljna stvar, nema tu prevare, mnoooogo kosta da bu neko i pomislio samo  Odoh i ja boeemi, pozdravljam vas do sutra...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: She, ne zezaj  U Srbiji ima na desetine hiljada sertifikovanih organskih proizvoda koji se prodaju po EU. Sta vise, bas se iz ovih balkanskih krajeva i traze organik proizvodi, od voca, povrca, lesbnika, mesa i ostalog. Evropa ulaze ogromne pare kroz IPARD program u poljoprivredu na balkanu. ej molim te nemoj mi pisati samo o jabukama i sljivama koje izvozimo u rusiju
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
aj laku noc idem i ja ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Manojlo je napisao: Cekaj SHE...pomoci cu ti da povezes... Simplon , to mu je valjda neki vjetar , ili nesto tako... A sivi...to ti je ono..sivi ticu...i tako.. E ..kad to dvoje povezes .. dobijes , sta... ? Pa siplon sivi . Eto.. Kontas sad ? ![[images/smilies/01100000.gif] [images/smilies/01100000.gif]](./images/smilies/images/smilies/01100000.gif) Simplon...kad se kaže 'simplon',to je sinonim za brzinu ali prvi put čujem da ima vjetar simplon... Misli se na voz,po nekada najbržem i najluksuznijem vozu simplon orijent ekspresu... A,inače,Simplon je željeznički tunel,ako se dobro sjećam,negdje u Alpima,a između Italije i Švicarske...
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Baidu [Spider] i 58 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|