| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE je napisao: casual je napisao: Za sve sam cuo ali za taj nepelcovani planinski paradajz nisam  Bez sale, uzeo sam od drugara danas ono stro seme paradajza, ona sorta sto smo ga kao deca jeli. Ali to samo za sebe i prijatelje. A kupio sam za proizvodnju seme, pripreme pocinjuuuu  ma ko ti garantuje da je to seme sto si kupio ,to sto si hteo Pa to je hibrid, zapakovano seme, sertifikovano. Kupljeno u poljo apoteci, sa sve racunom itd... nece SHE niko da prodaje fals, opasno je to, ipak je to hrana, strasne su kontrole a kazne jos strasnije. A kada se to seme zasadi, pa rasadi, covek sa iskustvom koji mi radi sve to a ja tu ucim pored njega, on ce odmah znati pri rasadjivanju, da li je to ono sto na pakovanju pise. Poznate su te sorte, zna se i tezina ploda i oblik, i rast i prinos i mnogo toga jos...
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Manojlo je napisao: Odo..laka vam noc , i prastajte na sali ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) где сад. Молена се напалила ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Mojne je napisao: Manojlo je napisao: Odo..laka vam noc , i prastajte na sali ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) где сад. Молена се напалила ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ha cuj...strategija , Mojne..strategija.. ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: ovdje je tema sjeme paradajza ili mi se ucinilo? pozz Casuale ili kao čuh veceras da te zovu beli međeDe ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Molena proizvodnja organik paradajza je buducnost  A beli medjed, pa i ja to cuo skoro, pre neki dan procitah, to Vucica u svom prepoznatljivom stilu onako, sala sega 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Kežo, meni nije jasno kako taj čovek to zna po semenu jbte sve semenke su žućkasto/bele boje, okruglo/nepravilnog oblika hmm to raspoznavanje po suvoj semenki mi nije jasno ali nikako a ovde da zapakuju 'stojka' niko repom mrdno nebi pa jbte baš su lani prodali seme salate ljudima u V.banji a nikla im ista žuta jbte i pojo vuk magare joope ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
nedaju mi da kumujem pa to ti je pix baš ste neki ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Kežo, meni nije jasno kako taj čovek to zna po semenu jbte sve semenke su žućkasto/bele boje, okruglo/nepravilnog oblika hmm to raspoznavanje po suvoj semenki mi nije jasno ali nikako a ovde da zapakuju 'stojka' niko repom mrdno nebi pa jbte baš su lani prodali seme salate ljudima u V.banji a nikla im ista žuta jbte i pojo vuk magare joope ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) ma daj wuki sali se casual il se sali il stvarno nije normalan a jos taj covek sto mu procenjuje dal je stablo hibrid il ne ma dajjjjjjjjjjj pa svi znaju da za proizvodnju organske hrane niko u srbiji nema sertifikat priznat u evropi jer da je drugacije ne bi za putina dok je bio onda u bg u dolazilo voce iz inostranstva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: nista sta i lepa pesmica tebi malka a ja se baš nako ko lepak zalepila za istu ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Manojlo je napisao: Mojne je napisao: Manojlo je napisao: Odo..laka vam noc , i prastajte na sali ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) где сад. Молена се напалила ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Ha cuj...strategija , Mojne..strategija.. ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) Hahahahahahahha...to Monojlo strategicaru stari ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ...sad vec znam u kojim si godinama Mojne ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Kežo, meni nije jasno kako taj čovek to zna po semenu jbte sve semenke su žućkasto/bele boje, okruglo/nepravilnog oblika hmm to raspoznavanje po suvoj semenki mi nije jasno ali nikako a ovde da zapakuju 'stojka' niko repom mrdno nebi pa jbte baš su lani prodali seme salate ljudima u V.banji a nikla im ista žuta jbte i pojo vuk magare joope ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) ma daj wuki sali se casual il se sali il stvarno nije normalan a jos taj covek sto mu procenjuje dal je stablo hibrid il ne ma dajjjjjjjjjjj pa svi znaju da za proizvodnju organske hrane niko u srbiji nema sertifikat priznat u evropi jer da je drugacije ne bi za putina dok je bio onda u bg u dolazilo voce iz inostranstva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ima onaj lik iz Vojvodinu što kilo sira košta ko naša godišnja plata ako ne i više ma bre ... vidim šta piše pa se sve mislim kako tu nešto neje kako treba ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|