| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Za sve sam cuo ali za taj nepelcovani planinski paradajz nisam  Bez sale, uzeo sam od drugara danas ono staro seme paradajza, ona sorta sto smo ga kao deca jeli. Ali to samo za sebe i prijatelje. A kupio sam za proizvodnju seme, pripreme pocinjuuuu 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Molena je napisao: Manojlo je napisao: Molena je napisao: Manojlo, koliko imas godina ti...ako nije neka tajna? msm...ti si za mene novi forumas..ja te ne znam od ranije pojavio si se od nekud u međuvremenu  Mooolenaaa... Stvarno si me neugodno iznenadila . ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Zasto!? to je samo broj, opusteno .... nista strasno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
casual je napisao: Za sve sam cuo ali za taj nepelcovani planinski paradajz nisam  Bez sale, uzeo sam od drugara danas ono stro seme paradajza, ona sorta sto smo ga kao deca jeli. Ali to samo za sebe i prijatelje. A kupio sam za proizvodnju seme, pripreme pocinjuuuu  ma ko ti garantuje da je to seme sto si kupio ,to sto si hteo
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Mojne gde si grom te ne ubio 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Вучица je napisao: casual je napisao: Ne vidis se Vucice, iza Meljaka je, daleko je to od tebe  a paradajz, naravno da ce biti gratis i to onog od starog domaceg semena. ako se mali (paradajz naravno) pokaže tehničarem ću ti poklonim kilo planinskog nepelcanog ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Jel ga u saksijama gaje ..Taj , planinac ?
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Manojlo je napisao: Molena je napisao: Manojlo je napisao: Molena je napisao: Manojlo, koliko imas godina ti...ako nije neka tajna? msm...ti si za mene novi forumas..ja te ne znam od ranije pojavio si se od nekud u međuvremenu  Mooolenaaa... Stvarno si me neugodno iznenadila . ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) Zasto!? to je samo broj, opusteno .... nista strasno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif) тако. а не ко Владо што воли нежне боје ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ovdje je tema sjeme paradajza ili mi se ucinilo? pozz Casuale ili kao čuh veceras da te zovu beli međeDe ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
casual je napisao: Mojne gde si grom te ne ubio  а ја се јавиа....
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Odo..laka vam noc , i prastajte na sali ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Za sve sam cuo ali za taj nepelcovani planinski paradajz nisam  Bez sale, uzeo sam od drugara danas ono staro seme paradajza, ona sorta sto smo ga kao deca jeli. Ali to samo za sebe i prijatelje. A kupio sam za proizvodnju seme, pripreme pocinjuuuu  očigledno da ga nikad nisi jeo 'volovsko srce' ako nađeš javi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|