Ponekad zamastam da sam cigan, al onaj nekadasnji , cergar . To je bio zivot . Stalno na putu , pod suncem i mjesecom . Kraduckas pomalo okolo ...nekad koku , nekad jaje..a nekad bome , i konja...I idu dani.. Zima je i njima bila ebena...mnogio , slabij umru... A onda kad grane , svi veseli...Zato su od nas preuzeli Djurdjevdan . Maj , i prezivjeli se veselili .
Cao Mojne...dobro sam, hvala na pitanju...a ti? Malo sam se smorila....odnosno ima jedno 11 dana da sam smorena od kako je prosla nova godina i ova zima i neka bolest i virus....nikako se vratiti na staro...ali dobro je
Vuki...pojma ti nemam hahaha...reklo bi se da je Pitt, ali ima ih jos par koji mi padose na pamet Pucaj.....ko ti je bio u mislima hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 41 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu