| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
|
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Dobro veče u Kafanu*****
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Vece Vuki- Kako je
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Dobra noć i tebi Vladimire, eno me na fotkama falim se da sam i ja bila na Malti jbga kad može beli međed a što neBik i ja ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Dobra noć i tebi Vladimire, eno me na fotkama falim se da sam i ja bila na Malti jbga kad može beli međed a što neBik i ja ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Baš. I, jel bilo lepo.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
mogu ti reći jeste a i okrepljujuće posle operacije uglavnom Popajevo selo me je raspametilo baš
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Cerka mog prijatelja otisla da radi i udala se tamo za portugalca. koliko vidim lepo joj tamo. Iz mog grada ima ih puno na radu tamo.
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Dobro veče u Kafanu***** Evo trenutno pevaju ovu pesmu "pinkove zvezde"
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
uglavnom su naši bez papira tamo, ako ih tvoji imaju svaka im čast... znam da se baš teško dobijaju... dve nedelje PJUR PLEŽR... al nedam ja moje PLOČke (u CG) pa to ti je fnigde nije ko tamo ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Evo trenutno pevaju ovu pesmu "pinkove zvezde" ova ekipa žirija mi je BAŠ dosadna onu prošlih sezona sam gledala sad joCk
|
|
|
|
|
|
|
|