Autoru |
Poruka |
SHE
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:23 |
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma sta ga zovete da se vrati ne fali ovom forumu ni malo neka ga ,nek odmara
|
|
|
|
|
Вучица
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:24 |
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: ma sta ga zovete da se vrati ne fali ovom forumu ni malo neka ga ,nek odmara Divaniš vim i ti s Senku posle će biti ja joCk E kad bi Trile znao koliko ti nedostava ni on verovo nebi ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:27 |
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Možda Forumu i ne nedostaje...ali meni nedostaje... Trile vrati se,oprostiće ti Đura što te tukao...  A i napraviću ti paštašutu,to sam ti obećala...
|
|
SHE
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:28 |
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: ma sta ga zovete da se vrati ne fali ovom forumu ni malo neka ga ,nek odmara Divaniš vim i ti s Senku posle će biti ja joCk E kad bi Trile znao koliko ti nedostava ni on verovo nebi ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) pu,pu, fali mi ko lanjski sneg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:29 |
|

Vječita sanjalica

|
|
|
SHE
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:32 |
|

rang

|
jbga Senka jes da su ukusi razliciti al stvarno da ti tolko fali da iscrta rat i mir e pa to baca novo svetlo na psihologiju
|
|
|
|
|
Вучица
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:33 |
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ma sta ga zovete da se vrati ne fali ovom forumu ni malo neka ga ,nek odmara Divaniš vim i ti s Senku posle će biti ja joCk E kad bi Trile znao koliko ti nedostava ni on verovo nebi ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) pu,pu, fali mi ko lanjski sneg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) prC prC prC ima svima da pričam kako si ga falila... kako je najjnežnije biće koje si upoznala na net-svet... kako ti čačka mozak po mestima di niki nije... kako ti nedostaje i ne znaš što ga više nema i šta se dešava, i da li se podgojio, ima li mladež na levoj butini i dalje i tako.... Srećice, ne vuci me za prstiće sad ću sve da napišem i poTpišem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:34 |
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: jbga Senka jes da su ukusi razliciti al stvarno da ti tolko fali da iscrta rat i mir e pa to baca novo svetlo na psihologiju čudo je psihologija majkice mi rođene al obe ste iste ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:36 |
|

Vječita sanjalica

|
|
|
SHE
|
 |
Tema posta: Re: Trile | Poslato: 14 Jan 2017, 00:47 |
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ma sta ga zovete da se vrati ne fali ovom forumu ni malo neka ga ,nek odmara Divaniš vim i ti s Senku posle će biti ja joCk E kad bi Trile znao koliko ti nedostava ni on verovo nebi ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) pu,pu, fali mi ko lanjski sneg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) prC prC prC ima svima da pričam kako si ga falila... kako je najjnežnije biće koje si upoznala na net-svet... kako ti čačka mozak po mestima di niki nije... kako ti nedostaje i ne znaš što ga više nema i šta se dešava, i da li se podgojio, ima li mladež na levoj butini i dalje i tako.... Srećice, ne vuci me za prstiće sad ću sve da napišem i poTpišem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ma sta pises ti majke ti cuj cacko me de niko nije fujjj to lici na onaj molenin text
|
|
|
|
|
|