| Autoru |
Poruka |
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...men se cini da ove milfare i znam s nekog prela... ...davno bese..ne setjavam se vise..izlapela baba..  ...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
siN bRutaL je napisao: ...men se cini da ove milfare i znam s nekog prela... ...davno bese..ne setjavam se vise..izlapela baba..  ... e ovu babetinu kissni di treba elem, znamo se tico lastavico neglumataj mi tu sad ucviljeTog ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ništa ja njega ne razumijem...ko su mu te...neke...
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...aj dae kissnem..i di treba ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) i di ne treba ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) ..  ...
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Senka je napisao: Ništa ja njega ne razumijem...ko su mu te...neke... Ma bez veze to se on šali ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Senka je napisao: Ništa ja njega ne razumijem...ko su mu te...neke... ...ma pusti drug..to neke srendzerke.. ...ne poznavas ih ti..zato i ne razumes..  ...
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ako ti tako kažeš... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
siN bRutaL je napisao: ...aj dae kissnem..i di treba ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) i di ne treba ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) ..  ... joj kad ti poturim ono vruće stioličence istpod gooozovi ima pevaš od pisanija samo me izazivlji ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...moz poturis i logorsku vatru..debelokozac je to... ...ne osetjava nic..a i te egzoticne teme slabo posetjavam..  ...
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Poslednja poseta: 01 Nov 2015, 08:15 ...njaooo..ufati me neka nos~talgia... ...kad je to bilo..bio mlad..lep..visok..plav..a sad..  ..e tugo.. 
|
|
|
|
|
|
|
|