| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
kod mene sve očišćeno čak i grejanje uveli na trotoar samo gledam kako ću glavu sačuvam na ramena kod mene samo smetovi falu pa da bidne potaman ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vladimire sreco al si blazen medju zenama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i dobro Laya de si ti svih ovih godina da ne znas de je moja Megi?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
šta mu fale viš kako smo fine s njeg
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: vladimire sreco al si blazen medju zenama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Muku mucim.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: vladimire sreco al si blazen medju zenama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Muku mucim. samo pazi da te ne navata zena ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: vladimire sreco al si blazen medju zenama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Muku mucim. samo pazi da te ne navata zena ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Hvala ti She, ko bratu ti hvala.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Pa ja te vikam SHE al ti me neš ne bendaš, al dobro, čekala te Vuki godinama pa mogu ja da pričekam  Megi...oš je zovem 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jašta vala ko čeka dočeka zimu i sneg ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Pa ja te vikam SHE al ti me neš ne bendaš, al dobro, čekala te Vuki godinama pa mogu ja da pričekam  Megi...oš je zovem  ocuuuuuuuuuuuuuuuu zovi je uzelela sam joj se odavde do beskraja
|
|
|
|
|
|
|
|