| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: ahahahahaha ma bila sam na onoj casovoj temi prijavila se za posao cuvara Video sam, ih tamo bi na miru mogla skontati jel zemlja okrugla ili ravna ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: ahahahahaha ma bila sam na onoj casovoj temi prijavila se za posao cuvara Video sam, ih tamo bi na miru mogla skontati jel zemlja okrugla ili ravna ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) de lose sam volje ne vuci me za jezik ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: ahahahahaha ma bila sam na onoj casovoj temi prijavila se za posao cuvara Video sam, ih tamo bi na miru mogla skontati jel zemlja okrugla ili ravna ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) de lose sam volje ne vuci me za jezik ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Malo, valja se da zaboravis na onaj tunel. ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: ahahahahaha ma bila sam na onoj casovoj temi prijavila se za posao cuvara Video sam, ih tamo bi na miru mogla skontati jel zemlja okrugla ili ravna ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) de lose sam volje ne vuci me za jezik ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Malo, valja se da zaboravis na onaj tunel. ![[images/smilies/blazen.gif] [images/smilies/blazen.gif]](./images/smilies/images/smilies/blazen.gif) pa ti samo nalivaj ulje na vatru ne znas ti na sta to moze da ispadne bolje me ne cackaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma odoh u krevet jbte treba mi san i toplota mog kreveta uffffffff laku noc vlajko ostaj mi dobro
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: ma odoh u krevet jbte treba mi san i toplota mog kreveta uffffffff laku noc vlajko ostaj mi dobro Laka ti noc She.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
E-e, ima vas...pa dže ste ljubičice male...
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Senči, vidim te....sve najlepše želim ti!
Si ja
Ljub
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa' gde si ti. izguzvam ti sisu.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
LaYa je napisao: Senči, vidim te....sve najlepše želim ti!
Si ja
Ljub Eeeee....Lakiii.... Izvini,nisam te vidjela...mora da sam po običaju ostala prijavljena,a lutala ko zna kuda... I ja tebi želim sve najljepše... ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|