| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: Prijatno ti vece She. opa dobro vece kako si ima li snega,zime kod tebe? Dobro sam, zime ima -10 ali snega ne. Kako si ti.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vladimir je napisao: Prijatno ti vece She. opa dobro vece kako si ima li snega,zime kod tebe? Dobro sam, zime ima -10 ali snega ne. Kako si ti. pravo da ti kazem posle tusiranja vrelom vodom sam se malo otkravila a ako oces jos iskrenije toliko mi je muka od ladnoce al ne one januarske nego one jebeno konstantne u radnji da mi lepo dodje da oteram sve u 3 lepe
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ali trenutno ne mogu da ostanem bez posla i zato je Iskra u pravu ove godine ce i dalje biti bolje al samo nekima
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vladimir je napisao: Prijatno ti vece She. opa dobro vece kako si ima li snega,zime kod tebe? Dobro sam, zime ima -10 ali snega ne. Kako si ti. pravo da ti kazem posle tusiranja vrelom vodom sam se malo otkravila a ako oces jos iskrenije toliko mi je muka od ladnoce al ne one januarske nego one jebeno konstantne u radnji da mi lepo dodje da oteram sve u 3 lepe Stvarno nemas grejanje ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: raduje me da te vidim I meni je drago sto vidim tebe
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: Stvarno nemas grejanje ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) zar stvarno mislis da bi na ovaj nacin zabavljala ove sto vise i citaju sa strane?! da zaista ima dve klime i posto je minus ne greju inace radnja je u podzemnom i ubi me ako znam da objasnim al taka promaja pici od spustenog plafona(one kocke table su) da ne znam sta da ti kazem imamo jednu grejalicu jedan stap radi radim ko da sam na pijaci eto! i kod kineza je toplije 
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: Stvarno nemas grejanje ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) zar stvarno mislis da bi na ovaj nacin zabavljala ove sto vise i citaju sa strane?! da zaista ima dve klime i posto je minus ne greju inace radnja je u podzemnom i ubi me ako znam da objasnim al taka promaja pici od spustenog plafona(one kocke table su) da ne znam sta da ti kazem imamo jednu grejalicu jedan stap radi radim ko da sam na pijaci eto! i kod kineza je toplije  Ebemu misa stvarno lose, al ne kloni duhom evo jos malo pa prolece ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vladimir je napisao: Stvarno nemas grejanje ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) zar stvarno mislis da bi na ovaj nacin zabavljala ove sto vise i citaju sa strane?! da zaista ima dve klime i posto je minus ne greju inace radnja je u podzemnom i ubi me ako znam da objasnim al taka promaja pici od spustenog plafona(one kocke table su) da ne znam sta da ti kazem imamo jednu grejalicu jedan stap radi radim ko da sam na pijaci eto! i kod kineza je toplije  Ebemu misa stvarno lose, al ne kloni duhom evo jos malo pa prolece ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ahahahahahahahahaha ma daj pa ko meze da ceka prolece kad se svaki dan 7 sati konstantno smrzava ne biva moram nesto preduzeti al nemam pojma sta al moram ako necu da crknem ,negde usput ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: Vladimir je napisao: Stvarno nemas grejanje ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) zar stvarno mislis da bi na ovaj nacin zabavljala ove sto vise i citaju sa strane?! da zaista ima dve klime i posto je minus ne greju inace radnja je u podzemnom i ubi me ako znam da objasnim al taka promaja pici od spustenog plafona(one kocke table su) da ne znam sta da ti kazem imamo jednu grejalicu jedan stap radi radim ko da sam na pijaci eto! i kod kineza je toplije  Ebemu misa stvarno lose, al ne kloni duhom evo jos malo pa prolece ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ahahahahahahahahaha ma daj pa ko meze da ceka prolece kad se svaki dan 7 sati konstantno smrzava ne biva moram nesto preduzeti al nemam pojma sta al moram ako necu da crknem ,negde usput ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif) Ne mogu da pomognem. Mozda da je cas ovde pa sa onom njegovom kiselicom vodicom da ti digne moral, ili senka sa dunjom.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang