| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Kod nas se rakija gradira,nema stepeni tako je!!! a što se sad stepenuje, el znaš ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Ma niste vi videli dobru ni na slici,a kamo li pekli e bome ja jesam sve mi pucala kičma od skupljanja šliFke dok se nepokupi s majČice zemlje nije to to ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE je napisao: casual je napisao: SHE je napisao: casual je napisao: Uf, dunja je odlicna. Pre dvadesetak dana sam je pio. Domaca isto, jedan moj drugar je pravi. Flasira je i brendirao je. Ali malo mi je slaba. I onda sam je popio u vecoj kolicini, sta cu kad je slaba  Odlicna rakijica od dunje. Da ovaj Cas nije neka poznata ličnost,sve sa estradom i ostvarenim privrednicima se zna SHE zezaj samo a ja ti se obradovao Ne zezaj brate mili no istinu pišem Sve živo znaš Ja ko sudija nikog ne znam SHE jel si stigla kuci, jel si se odmrzla
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
casual je napisao: Senka je napisao: Veče She... Ma kakvi slaba od dunje...zavisi koliko gradi vadi...mi sve oko 43.5 stepeni...baš kako treba... Senka posalji mi nekako tu dunju tvoju  Pokušaču....prije nego ovi moji sve popiju,djever najviše...
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ja sam kao klinac skupljao sljive kad odem na selo. Pa punio onu burad. Pa onda pomagao bratu i dedi da peku rakiju. Kazan, pa ona lula, pa se posle prepece... Cuj ja nisam video kazan 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Senka sacuvaj mi jednu flasu bar. Pa posalji.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
SHe hladno ti je kad se setas u kupacem kostimu 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: SHe hladno ti je kad se setas u kupacem kostimu  idi se tušnni i jedi pa se piskaramo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: SHe hladno ti je kad se setas u kupacem kostimu  a ti samo gledaj avatare i maštaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|