| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: casual je napisao: Uf, dunja je odlicna. Pre dvadesetak dana sam je pio. Domaca isto, jedan moj drugar je pravi. Flasira je i brendirao je. Ali malo mi je slaba. I onda sam je popio u vecoj kolicini, sta cu kad je slaba  Odlicna rakijica od dunje. Da ovaj Cas nije neka poznata ličnost,sve sa estradom i ostvarenim privrednicima se zna Srećice to su ove trendirane to je puj pike ne važi .... puno h2o i ostali emulgatori ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE je napisao: casual je napisao: Uf, dunja je odlicna. Pre dvadesetak dana sam je pio. Domaca isto, jedan moj drugar je pravi. Flasira je i brendirao je. Ali malo mi je slaba. I onda sam je popio u vecoj kolicini, sta cu kad je slaba  Odlicna rakijica od dunje. Da ovaj Cas nije neka poznata ličnost,sve sa estradom i ostvarenim privrednicima se zna SHE zezaj samo a ja ti se obradovao
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Na poslu mi je hladno do plakanja Užas kod men grejanja na poso nema znači, jedino je razlika što sam na VI sprat
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Veče She... Ma kakvi slaba od dunje...zavisi koliko gradi vadi...mi sve oko 43.5 stepeni...baš kako treba...
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kako je ovo predivno otpevala
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
casual je napisao: SHE je napisao: casual je napisao: Uf, dunja je odlicna. Pre dvadesetak dana sam je pio. Domaca isto, jedan moj drugar je pravi. Flasira je i brendirao je. Ali malo mi je slaba. I onda sam je popio u vecoj kolicini, sta cu kad je slaba  Odlicna rakijica od dunje. Da ovaj Cas nije neka poznata ličnost,sve sa estradom i ostvarenim privrednicima se zna SHE zezaj samo a ja ti se obradovao Ne zezaj brate mili no istinu pišem Sve živo znaš Ja ko sudija nikog ne znam
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: Veče She... Ma kakvi slaba od dunje...zavisi koliko gradi vadi...mi sve oko 43.5 stepeni...baš kako treba... Senka posalji mi nekako tu dunju tvoju 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756