| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Upravo tako Wu, zaboravili lozinku pa ih sramota.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: Upravo tako Wu, zaboravili lozinku pa ih sramota. ako je ovo zajebancija na moj racun ja sam stvarno bila zaboravila lozinku ustvari nisam je zaboravila,nego je bila neka da je ne mozes upamtiti samo je kompjuter mogao al posto mi je u medjuvremenu prso,pa se morao reinstalirati i lozinka se izgubila sad je ne mogu zaboraviti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Upravo tako Wu, zaboravili lozinku pa ih sramota. pa mene bi bilo da ti pravo reknem ![[images/smilies/stid.gif] [images/smilies/stid.gif]](./images/smilies/images/smilies/stid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: Upravo tako Wu, zaboravili lozinku pa ih sramota. ako je ovo zajebancija na moj racun ja sam stvarno bila zaboravila lozinku ustvari nisam je zaboravila,nego je bila neka da je ne mozes upamtiti samo je kompjuter mogao al posto mi je u medjuvremenu prso,pa se morao reinstalirati i lozinka se izgubila sad je ne mogu zaboraviti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) opet ti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja o gostima jbga ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Vladimir je napisao: Upravo tako Wu, zaboravili lozinku pa ih sramota. ako je ovo zajebancija na moj racun ja sam stvarno bila zaboravila lozinku ustvari nisam je zaboravila,nego je bila neka da je ne mozes upamtiti samo je kompjuter mogao al posto mi je u medjuvremenu prso,pa se morao reinstalirati i lozinka se izgubila sad je ne mogu zaboraviti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) opet ti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja o gostima jbga ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Neka je Wu bar nece biti tisina ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa mozda se i gostima to desilo
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sta je to strasno zaboraviti lozinku?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i pravo da vam kazem vreme je za krevet ajmo brate mili laganezi
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
komoram ujutru ranom zoricom oke otvoriti lep vam ostanak i još lepše pisanje utiske sumiramo sutra veče ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Laka vam noc devojke, lepo je druziti se s vama
|
|
|
|
|
|
|
|