| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Tebi je kanda krevet na zadnjem mestu,a kod mene ti je on na boljoj poziciji. Mora da ispratim prioritete ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Wu Znaš li da mi je Senka prva čestitala Božić na telefonu?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Wu ne pijem,još da duvan ostavim i zmajče sam па ко жеМско и мораш то прво да дозираш ја мсм да не могу дуфан оставити ал сам га зато смањила само тако додуше фала драгом "Ферарију" што ме два месеца зајебавао хаххахаххахахха па нисам могла да дишем тако да сам сад на једну кутију "чачкалица" дневно ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Tebi je kanda krevet na zadnjem mestu,a kod mene ti je on na boljoj poziciji. Mora da ispratim prioritete ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) нека те ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Znači Senka mi je položaonik na telefonu
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Wu Znaš li da mi je Senka prva čestitala Božić na telefonu? не знам, ал то на њу личи ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Znači Senka mi je položaonik na telefonu поклон неки да спремиш ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Wu ne pijem,još da duvan ostavim i zmajče sam па ко жеМско и мораш то прво да дозираш ја мсм да не могу дифан оставити ал сам га зато смањила само тако додуше фала драгом "Ферарију" што ме два месеца зајебавао хаххахаххахахха па нисам могла да дишем тако да сам сад на једну кутију "чачкалица" дневно ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif) Šta ti je to ferari?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Wu ne pijem,još da duvan ostavim i zmajče sam па ко жеМско и мораш то прво да дозираш ја мсм да не могу дифан оставити ал сам га зато смањила само тако додуше фала драгом "Ферарију" што ме два месеца зајебавао хаххахаххахахха па нисам могла да дишем тако да сам сад на једну кутију "чачкалица" дневно ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif) Šta ti je to ferari? овај грип ил вирус... шта год да је ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
слабо нас Гости читају само 14 комата ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|