| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Ja čekam neki film...  Nego,cure...smišljate li pitanja za Molenu? koji film senka? na kom kanalu? ja ne smisljam nista i samo da ti kazem sve si lepo napisala tamo ja se vise i ne secam da se na ovom forumu svadjalo sad mi i onaj pickard simpatican, jednostavno pamtim samo lepe stvari i stvarno se nadam da i vecina forumasa tako misli joooj napisaću ovo pa nek me ošiša na ćelaFo opet znači, kukala je za Triletom ko da joj je iz oka ispo toliko me je smorila da sam popizdekanila ko nikad u životu a imam i svedoke Srećice i ja bi volela da se vrnu tamo di su otišli da NAS zaborave pa kad se vrnu da NAS JOPE ZAVOLE više i jače no pre ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ama wucicce,ne preteruj nikad nisam kukala ni patila za triletom to ti je lazna propaganda ako ti brate nedostaje,zovi ga da se vrati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
koji film da gledammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: Ja čekam neki film...  Nego,cure...smišljate li pitanja za Molenu? koji film senka? na kom kanalu? ja ne smisljam nista i samo da ti kazem sve si lepo napisala tamo ja se vise i ne secam da se na ovom forumu svadjalo sad mi i onaj pickard simpatican, jednostavno pamtim samo lepe stvari i stvarno se nadam da i vecina forumasa tako misli joooj napisaću ovo pa nek me ošiša na ćelaFo opet znači, kukala je za Triletom ko da joj je iz oka ispo toliko me je smorila da sam popizdekanila ko nikad u životu a imam i svedoke Srećice i ja bi volela da se vrnu tamo di su otišli da NAS zaborave pa kad se vrnu da NAS JOPE ZAVOLE više i jače no pre ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ama wucicce,ne preteruj nikad nisam kukala ni patila za triletom to ti je lazna propaganda ako ti brate nedostaje,zovi ga da se vrati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jašta no mi nedostava doduše ne ko tebi al jbati ga na isto mu dođe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: koji film da gledammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm? mogu samo onaj talijanski da ti preporučim ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
laganeZi napuštam kaFAnče lep ostanak devojke ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
e jbga ja otisla kupati se
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
laku noc vuki senka aj zdravo lepo sanjaj
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Laku noć cure... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Dobro jutro svima.... Zaboravila sam kavu praviti u kafancetu....malo sam se progospodila..sad me drugi sluze  U svakom slucaju zamislite da sam vam je napravila i posluzite se.... Gigi :*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
dobar dan Molena ako nisi otisla na onu masazu i u saunu,tj.ako si jos uvek ovde pozelela bih ti dobar i divan dan i jos nesto ako vec ides u welnes centar nikako nemoj da zapostavis tursko kupatilo,bolje je od saune ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|