| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: nego wuki da te pitam sta ti mislis jel zemlja okrugla il je ravna ploca i kom je u interesu da siri lazi i neistine i zbunjuje svet? msm da je orugla ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) il sam tako naučena da mislim e Srećice, pa viš da je tek od skora izmišljena sodad bikarbona jbte gde god da kliknema ona je lek za sve ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) zato je meni i najvaznije sacuvati zdrav razum odes lepo na planinicu beres divlje zelje pravis zeljanicu beres divlje sampinjone jedes med od bumbara skupljas raznorazne travke za cajeve i brate mili zivis organski ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jel se vama spava,ja sutra ne radim al ako vam se spava idite ja cu da blejim u neki film
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: jel se vama spava,ja sutra ne radim al ako vam se spava idite ja cu da blejim u neki film ma ne radim blejim u seriju kujna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ja čekam neki film...  Nego,cure...smišljate li pitanja za Molenu?
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: jel se vama spava,ja sutra ne radim al ako vam se spava idite ja cu da blejim u neki film ma ne radim blejim u seriju kujna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kakva je to serija?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Ja čekam neki film...  Nego,cure...smišljate li pitanja za Molenu? koji film senka? na kom kanalu? ja ne smisljam nista i samo da ti kazem sve si lepo napisala tamo ja se vise i ne secam da se na ovom forumu svadjalo sad mi i onaj pickard simpatican, jednostavno pamtim samo lepe stvari i stvarno se nadam da i vecina forumasa tako misli
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: jel se vama spava,ja sutra ne radim al ako vam se spava idite ja cu da blejim u neki film ma ne radim blejim u seriju kujna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kakva je to serija? komendija traje 25min i loooda je ko struja ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
majko mila eno milosa bojanica u parovima
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Ja čekam neki film...  Nego,cure...smišljate li pitanja za Molenu? koji film senka? na kom kanalu? ja ne smisljam nista i samo da ti kazem sve si lepo napisala tamo ja se vise i ne secam da se na ovom forumu svadjalo sad mi i onaj pickard simpatican, jednostavno pamtim samo lepe stvari i stvarno se nadam da i vecina forumasa tako misli joooj napisaću ovo pa nek me ošiša na ćelaFo opet znači, kukala je za Triletom ko da joj je iz oka ispo toliko me je smorila da sam popizdekanila ko nikad u životu a imam i svedoke Srećice i ja bi volela da se vrnu tamo di su otišli da NAS zaborave pa kad se vrnu da NAS JOPE ZAVOLE više i jače no pre ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: majko mila eno milosa bojanica u parovima zato napolju sam vrag tera vetar na igranku ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|