| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
majko mila 80 gostiju pa jbteee sta citate ljudi? auuuuuu
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: ebo pitanjca... biće vremena elem, jel si ti ozdravela? kako je u grad, imal gužve... nisam bila danaske a nemam nameru da se tam pojavljujem uskoro ovde duva nanče mu ižljubim ko da nikad nije ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) amaaaaaaaaaaa nisam bolesna nemam temperaturu samo mi je mnogo hladno u radnji i toliko mi se po nekad navuce zima u kosti da mi treba vecnost da se otopim i dalje ne idem u kafanu grad ne volim i slabo ga vidjam radim u podzemnom prolazu ,a to je ko da sam u rudniku da ne radim ne bi isla u grad ,sem ako basss,bas,,, ne moram eto znači vako TRAŽI SE PRINC ZA SREĆICU DA JE IZVUČE IZ BETON ![[images/smilies/02200000.gif] [images/smilies/02200000.gif]](./images/smilies/images/smilies/02200000.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
a princevi nemaju druga posla no da se jebavaju sa matorom srecicom de ne zajebavaj wu da mogu i imam malo parica zivela bih na selu i to ne u vojvodini dosadnoj i ravnoj,nego na planini
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: a princevi nemaju druga posla no da se jebavaju sa matorom srecicom de ne zajebavaj wu da mogu i imam malo parica zivela bih na selu i to ne u vojvodini dosadnoj i ravnoj,nego na planini nemaš ti pojma ravnica nije dosadna a šta ima u planinu sem drveća i vukova (kod mene se u selo pojavili i međedi to mi vr... nije ih bilo zadnji 30 god) 25. Gde biste voleli da živite?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 81 gost Senka jel moze nesto da fali forumu ako ih ima previse? 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 81 gost Senka jel moze nesto da fali forumu ako ih ima previse?  ma joCk samo more da arXivira Goste ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: a princevi nemaju druga posla no da se jebavaju sa matorom srecicom de ne zajebavaj wu da mogu i imam malo parica zivela bih na selu i to ne u vojvodini dosadnoj i ravnoj,nego na planini nemaš ti pojma ravnica nije dosadna a šta ima u planinu sem drveća i vukova (kod mene se u selo pojavili i međedi to mi vr... nije ih bilo zadnji 30 god) 25. Gde biste voleli da živite? sta da ti kazem wuki svako prema svojim afinitetima ja vidis volim i tu sumu i vukove i lisice i medvede i divlje svinje i najvise volim to odsustvo buke i planinski vazduh al draga moja wu bice to moja neispunjena zeljica ,jer nemam parica za tako nesto al mogu da mastam....hmmm... i u tom svom mastanju imam par ovcica i neku kravicu i tako leti nizem divlje jagode na travku,pa onda sednem i jedem ih ufffffffffffff aj mi reci da to moze u ravnici ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: a princevi nemaju druga posla no da se jebavaju sa matorom srecicom de ne zajebavaj wu da mogu i imam malo parica zivela bih na selu i to ne u vojvodini dosadnoj i ravnoj,nego na planini nemaš ti pojma ravnica nije dosadna a šta ima u planinu sem drveća i vukova (kod mene se u selo pojavili i međedi to mi vr... nije ih bilo zadnji 30 god) 25. Gde biste voleli da živite? sta da ti kazem wuki svako prema svojim afinitetima ja vidis volim i tu sumu i vukove i lisice i medvede i divlje svinje i najvise volim to odsustvo buke i planinski vazduh al draga moja wu bice to moja neispunjena zeljica ,jer nemam parica za tako nesto al mogu da mastam....hmmm... i u tom svom mastanju imam par ovcica i neku kravicu i tako leti nizem divlje jagode na travku,pa onda sednem i jedem ih ufffffffffffff aj mi reci da to moze u ravnici ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vako... volem planinu prirodno mi je (poreklo mi gorštačko a ravnicu zavoleh preko mog teče, koji je stari Lalo još uvek postoji između Žablja i Zrenjanina njihov salaš na kom tečin brat i dan danji ima i konje i jage i kravice i magare... itako to jedino fale međed i te naše planinske živuljke divlje jagode ima al posađene ne one iznikle same jbga takvo podneblje... planina mi je u venama a ravnica u dušu meni je sve to potaman i da ti kažem sviđa mi se taj tvoj sanak pusti ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nego wuki da te pitam sta ti mislis jel zemlja okrugla il je ravna ploca i kom je u interesu da siri lazi i neistine i zbunjuje svet?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: nego wuki da te pitam sta ti mislis jel zemlja okrugla il je ravna ploca i kom je u interesu da siri lazi i neistine i zbunjuje svet? msm da je okrugla ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) il sam tako naučena da mislim e Srećice, pa viš da je tek od skora izmišljena sodad bikarbona jbte gde god da kliknema ona je lek za sve ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|