| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
od mene svima lepa noćkičica ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: verovala ili ne čitaju Gosti koje je arxivirala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma kakvi gosti i p.m. ... ono niko ne cita  znam ssamo da nas je Pitt kvalitetno ispalio i opet zbog kume i zenske neke ili je peseka izasao prosetati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: od mene svima lepa noćkičica ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif) Laku noc Vuki... ![[images/smilies/ljlj.gif] [images/smilies/ljlj.gif]](./images/smilies/images/smilies/ljlj.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Laka noc Vucice ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Molena je napisao: Senka, cita li itko ono sto ti objavljujes, ono carevi, istorija, slike i gluposti ostale?...msm sorry, ali nikada to nisam shvatila Ne bi vjerovala,ali čita...po pretragama na google,na koji se ponovo vraćamo,najviše se traži farma,zvezde granda,ove istorijske teme o Srbiji i Hrvatskoj i fotografije...
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Vuki,slatki snovi... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SEnka , Molena ..odoh i ja . Al ne na spavanje , nego malo biti dobri Samaricanin Upravo me nazvao drug , ne moze upaliti auto i vratiti se kuci..
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Manojlo je napisao: SEnka , Molena ..odoh i ja . Al ne na spavanje , nego malo biti dobri Samaricanin Upravo me nazvao drug , ne moze upaliti auto i vratiti se kuci.. Mogu ti reci na ovoj zimi je to bas lijepo od tebe  vratite se skupa kuci laku noc Manojlo i sretno izvlacenje ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Laku noc vam i ja zelim ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Laku noć Molena...Manojlo...lijepe snove vam želim... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|