| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Pozdravlja vas She...Molenu posebno...  Kaže da se smrzla i zavukla u krevet pa ne može na forum.
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Senka pozdravi i ti nju i reci joj da je i bolje da ne dolazi...neka je pod krevetom  svakako joj prenesi pozdrave 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Pozdravlja vas She...Molenu posebno...  Kaže da se smrzla i zavukla u krevet pa ne može na forum. tačno sam znala da viberiše ta mala srećica samo dal je s Vlad il je našla neku krtinu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I recite mi koga jos ima na forumu...tko su ovi novi nickovi....neki bas novi ili zamaskirani stari koji su zaboravili sifre ? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ima li onog Trileta igdje...onaj što za srce grize 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ja ne znam nove nikove ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Ima li onog Trileta igdje...onaj što za srce grize  msm da je sad na skijanju tj trebalo bi a što ga na forum nema, to moraš s Senkom, tako mi reče ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molenče oprezno s pominjanjem naših starih drugara neki su obaška ljubomorni na iste ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ljubomora na forumu je zabranjena..od sada pa na dalje i ubuduće  Na pp-ove da, ali na formuska laprdanja NE hahahha.... Ovo neka se uvede u pravilnik molit cu lijepo 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Ljubomora na forumu je zabranjena..od sada pa na dalje i ubuduće  Na pp-ove da, ali na formuska laprdanja NE hahahha.... Ovo neka se uvede u pravilnik molit cu lijepo  šta znaš, možda su naši stari drugari frajerČine opasne a novi stideći ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|