| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: majke mi wuki,ti ko da si zaljubljena sve nesto nemas koncetraciju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Druga zena u ovoj godini ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Vladimire šta ti ba nije jasno? A sad ja na redu ? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: majke mi wuki,ti ko da si zaljubljena sve nesto nemas koncetraciju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Druga zena u ovoj godini ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Vladimire šta ti ba nije jasno? meni nije jasno ko je ta druga zena? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: majke mi wuki,ti ko da si zaljubljena sve nesto nemas koncetraciju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Druga zena u ovoj godini ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Vladimire šta ti ba nije jasno? A sad ja na redu ? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Perfidno me prozivaš već dva dana Jel ti to mene kao pa znaš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa vidiš (po slovima naravno), da sam se promenila?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
srećice, ma lOOlkana je kriva za sve al kormilo (da ne kažem dizgini)je u njene ruČice medene ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: srećice, ma lOOlkana je kriva za sve al kormilo (da ne kažem dizgini)je u njene ruČice medene ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ama meni se cini da ovo nije wucicca  stvarno je cudna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Ok. Od danas samo ozbiljno.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senkaaaaaaaaaaaaaaaa jel ovo wuki il neko drugi aj ti znas
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: Ok. Od danas samo ozbiljno. vladimire,sa mnom mozes da se salis bez ustezanja ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: Ok. Od danas samo ozbiljno. vladimire,sa mnom mozes da se salis bez ustezanja ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) S tobom hocu ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|