| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Lily,što ti je lijep avatar...ma predivan... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) Ajde ? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Na ovom sam forumu oko 5 god nigde nećeš naći reč kita da sam napisala a ako misliš na sinoć napisan kujac to je druga tema i sa tobom nema blage veze a pošto izgore da znaš, i to sam sinoćke prvi put napisala Da prevedem i završim temu, ove moje žemskinje zajedno s men o kitama pisale nikad nisu i tačka. Npr ,samo u ovom postu dva puta . Al gdje je tu problem ? Sta fali ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) ...sala ... Ja tebe ne kontam , aj reci da se i ti salis .. ![[images/smilies/fumepipe.gif] [images/smilies/fumepipe.gif]](./images/smilies/images/smilies/fumepipe.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) ma ni ja wuki al sve mislim da ga nema zbog te price pa kazem da je ,ako je zbog toga glupo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ja s Manojlom tarlaham praznu slamu kaže kad već torokamo o kitama... pa kad smO mi ovde o kitama pisali romane jbte aj ako sam ja krečana ti nisi ja sinoćke jbte kujac napisah prvi put na forum ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) ma ni ja wuki al sve mislim da ga nema zbog te price pa kazem da je ,ako je zbog toga glupo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ja s Manojlom tarlaham praznu slamu kaže kad već torokamo o kitama... pa kad smO mi ovde o kitama pisali romane jbte aj ako sam ja krečana ti nisi ja sinoćke jbte kujac napisah prvi put na forum ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) stvarno bi bilo bzv wuki da sam ti ja brojala kujce 
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Senka je napisao: Lily,što ti je lijep avatar...ma predivan... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Jest stvarno . Pomalo maskirni . Samo da cucne , u dvoristu moje majke , u maju..nikad je ne bi primjetio .
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) ma ni ja wuki al sve mislim da ga nema zbog te price pa kazem da je ,ako je zbog toga glupo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ja s Manojlom tarlaham praznu slamu kaže kad već torokamo o kitama... pa kad smO mi ovde o kitama pisali romane jbte aj ako sam ja krečana ti nisi ja sinoćke jbte kujac napisah prvi put na forum ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) Dva puta + kujac ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) Ajde ? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Na ovom sam forumu oko 5 god nigde nećeš naći reč kita da sam napisala a ako misliš na sinoć napisan kujac to je druga tema i sa tobom nema blage veze a pošto izgore da znaš, i to sam sinoćke prvi put napisala Da prevedem i završim temu, ove moje žemskinje zajedno s men o kitama pisale nikad nisu i tačka. Npr ,samo u ovom postu dva puta . Al gdje je tu problem ? Sta fali ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) ...sala ... Ja tebe ne kontam , aj reci da se i ti salis .. ![[images/smilies/fumepipe.gif] [images/smilies/fumepipe.gif]](./images/smilies/images/smilies/fumepipe.gif) Šta ne kontaš? Tvoju ljutnju kad smo pisale na Vruću stolicu pa si demonstrativno napustio forum? Ili tvoje komentare svaki put kada bi Senka ili Srećica pomenule nekog starog forumaša? aj ba nemo mene čačkaš pamtim ko one kornjače s onog ostrva I naravno da se nešalim kada su ljudi s ovog foruma u pitanju možemo mi da nepričamo i ovo i ono.... al o njima se ne može pisati posprdno i tačka. Nedam ti ba pa me mrzi najgore
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Ala vam je rasprava ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) ma ni ja wuki al sve mislim da ga nema zbog te price pa kazem da je ,ako je zbog toga glupo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ja s Manojlom tarlaham praznu slamu kaže kad već torokamo o kitama... pa kad smO mi ovde o kitama pisali romane jbte aj ako sam ja krečana ti nisi ja sinoćke jbte kujac napisah prvi put na forum ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) stvarno bi bilo bzv wuki da sam ti ja brojala kujce  muko moja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|