| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Senko kakvi god da su naši su Ja nisam ni za kim kukala al sad ću da nariČem iznerviro me Manojlo svašta mu nešto smeta te pominjanje forumaša, te vruće stoliče.. te što niko ne gleda flmove... aj ba polako ima vremena za sve kad se oće ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ja bi Maneta na vrucu stolicu.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) ma ni ja wuki al sve mislim da ga nema zbog te price pa kazem da je ,ako je zbog toga glupo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Manojlo je napisao: Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) Ajde ? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Na ovom sam forumu oko 5 god nigde nećeš naći reč kita da sam napisala a ako misliš na sinoć napisan kujac to je druga tema i sa tobom nema blage veze a pošto izgore da znaš, i to sam sinoćke prvi put napisala Da prevedem i završim temu, ove moje žemskinje zajedno s men o kitama pisale nikad nisu i tačka.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) ma ni ja wuki al sve mislim da ga nema zbog te price pa kazem da je ,ako je zbog toga glupo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bilo bi u redu da se pojavi i demantuje ove ruzne glasine ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Lily
|
|

Pridružio se: 19 Jul 2016, 23:03 Postovi: 29
|
Senka je napisao: Lily,dobro ti veče... Sretna Nova godina i tebi... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Hvala Senkice ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: kako bre ne znas ,pa pisalo se o tome pa ceo forum je brujao o tome na p.p. u znas ona....sto je pitt bio sa njom ko bojagi ma ja joj ne verujem allll....posto ga od tad nema,sve je moguce ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) e neka je uzela metar da ga meri ako se ja pitam msm da je Pittu ponos najveći ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Lily
|
|

Pridružio se: 19 Jul 2016, 23:03 Postovi: 29
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Senko kakvi god da su naši su Ja nisam ni za kim kukala al sad ću da nariČem iznerviro me Manojlo svašta mu nešto smeta te pominjanje forumaša, te vruće stoliče.. te što niko ne gleda flmove... aj ba polako ima vremena za sve kad se oće ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ja bi Maneta na vrucu stolicu. Vlad, Vruće stoliČe je po zasluzi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Manojlo je napisao: Вучица je napisao: ja ne pričam o kitama ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) Ajde ? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Na ovom sam forumu oko 5 god nigde nećeš naći reč kita da sam napisala a ako misliš na sinoć napisan kujac to je druga tema i sa tobom nema blage veze a pošto izgore da znaš, i to sam sinoćke prvi put napisala Da prevedem i završim temu, ove moje žemskinje zajedno s men o kitama pisale nikad nisu i tačka. ma ajte molim vas sta ste sad od toga napravili filozofsku raspravu cujjj znam ljude koji psuju ko kocijasi al opet imaju vise kulture od onih finjakovica
|
|
|
|
|
|
|
|