| Autoru |
Poruka |
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: eto dok ja napišem posta ili nema il je obrisan i sad ću biti veštica a ne vuki ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Kojeg posta?
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: a ja sam cula da nece vise da dodje jer je neko ispricao po forumu da ima mali kkk ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kome je maji kujac ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: Вучица je napisao: brale Manojlo, ne znam što si bre tolko ljubomoran na naše drugare kojih nema s Foruma?!!!! pa nismo mi ovde drvo bre bez korena, bilo nas je kolko oš i imamo pravo da kukamo, da ih falimo il kudimo , al za tvoju ljubomoru stvarno nevidim mesto ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif) Ama Vuki , zezam se . aha, vidim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: eto dok ja napišem posta ili nema il je obrisan i sad ću biti veštica a ne vuki ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Kojeg posta? nebitno
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: SHE je napisao: a ja sam cula da nece vise da dodje jer je neko ispricao po forumu da ima mali kkk ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Prvi put za ovo čujem... ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) ma mozes mu napisati da ni ja nisam poverovala toj opasnoj trebici a i sta ga briga kad ima lovicu pa ne moze covek imati sve1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: a ja sam cula da nece vise da dodje jer je neko ispricao po forumu da ima mali kkk ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kome je maji kujac ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) pa znas ona prica o pittu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: a ja sam cula da nece vise da dodje jer je neko ispricao po forumu da ima mali kkk ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kome je maji kujac ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) pa znas ona prica o pittu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ne znam jbte ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: reci mi senka oces li me banovati ako se slikam gola i nakacim na atribute? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Naravno da neću... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) pa kad neces sto taj zeleni smajli? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Lily
|
|

Pridružio se: 19 Jul 2016, 23:03 Postovi: 29
|
Srecna nova godina svimaaaaaaaaaaa ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Eee..kad vec pricate o kitama...Evo jedna zanimljiva anketica za vas tri cure... Koliku kitu smatrate , optimalnom ?
Poslednji put menjao Manojlo dana 04 Jan 2017, 00:28, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
|