casual je napisao:
Manojlo je napisao:
casual je napisao:
Boemi vece
Pozdrav Casuale .
Ne znam da li si procitao sinoc , post koji sam ti ovdje napiso ...pomenuo si organski uzgoj povrca ...
Aj kada ti se bude dalo , napisi ponesto o tome ..ili jos bolje , otvori temu..
PS
Da cujemo neku o tome , onako , iz prve ruke .
Mane procitao sam, i upravo sam na temi za kritike admina zamolio Senku da pokrene temu jer ja nemam tu mogucnost. Mozda je imam ali je ne vidim. iovako sada nemam vremena samo sam svratio da vas pozdravim ovde i narucim turu

Ako budem mogao kasnije, eto me...
Ispricacu ti jednu malu situaciju , koja me je natjerala da pocnem razmisljati o tome..
Prosle godine , dosao sam u posjed
![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
par kila ,paradajza , paprika i krastavaca...koji su uzgojeni bez kojekakvih ''herbicida'' i sl..kako kazu , organski..
Jbte , toliko je dobro izgledalo , i jos bolje mirisalo ( miris me vratio u djetinjstvo) da mi je bilo zao pojesti..
I onda sam u trenutku skontao , da ja vec godinama, od povrca ,nisam pojeo nista sem''plastike'..
Naravno ,ko i mnogi drugi , imam nekakav komadic zemlje'...paa...ko rekoh , da se malo poigram s tim..
![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif)