| Autoru |
Poruka |
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Vladimir je napisao: Manojlo je napisao: Senka, Vlado..sta znaci kad nekom das vrapca ? ![[images/smilies/upitnik.gif] [images/smilies/upitnik.gif]](./images/smilies/images/smilies/upitnik.gif) Imala je nesporazume sa jednim vrapcem. Velike. I tako je nastao ovaj forum. Aaaaaa.... E , nek sam onda ( smajli djavola ...ne dam se tražit ![[images/smilies/stadaseradi.gif] [images/smilies/stadaseradi.gif]](./images/smilies/images/smilies/stadaseradi.gif) ) PS. Hvala, Vlado . ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
Poslednji put menjao Manojlo dana 03 Jan 2017, 00:36, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Manojlo je napisao: Senka, Vlado..sta znaci kad nekom das vrapca ? ![[images/smilies/upitnik.gif] [images/smilies/upitnik.gif]](./images/smilies/images/smilies/upitnik.gif) To je naš admin sa bivšeg foruma... 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vlad jel ti to pišeš s men nisam ono što me baš intrigira al to ću s Srnu na pp jbga neke stvari ipak treba da su intima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: Вучица je napisao: ja ladno mogu i da odem s mene se niko nepiskara sem mukice belog međeda jer mora ok ignoraŽ ću sad malko ja vas ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Cuj moram  E sad cu da te ignorisem, pa da vidis kako moram  to neje ič novo čim se neko parče pojavi ignoraŽ mi negine ko soliter ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: ja ladno mogu i da odem s mene se niko nepiskara sem mukice belog međeda jer mora ok ignoraŽ ću sad malko ja vas ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) more wu paz ti opasan je medved ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) za mene je bambi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Da, onaj Vrabas sa onog foruma, ja dosao na taj forum i upadnem u neku raspravu izmedju tog Vrapca i Caneta. Sutra svi nestali odande!? Onda me megi pozove ovde  I Zex mislio da sam ja taj Vrabac.
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Вучица je napisao: Vlad jel ti to pišeš s men nisam ono što me baš intrigira al to ću s Srnu na pp jbga neke stvari ipak treba da su intima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ok, mislio sam da je PP samo za ljubavisanje. Neiskusan nije mi zameriti
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
za mene misleli da sam neka vučica s tog nekog levog foruma ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Vladimir je napisao: Вучица je napisao: Vlad jel ti to pišeš s men nisam ono što me baš intrigira al to ću s Srnu na pp jbga neke stvari ipak treba da su intima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ok, mislio sam da je PP samo za ljubavisanje. Neiskusan nije mi zameriti ma vidi se iz aviJon kolko ti je neiskustvo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
casual je napisao: Da, onaj Vrabas sa onog foruma, ja dosao na taj forum i upadnem u neku raspravu izmedju tog Vrapca i Caneta. Sutra svi nestali odande!? Onda me megi pozove ovde  I Zex mislio da sam ja taj Vrabac. Da...imali ste poklapanje IP...i nikako nam nije biilo jasno kako se to desilo...  Žex me dugo ubjeđivao da si ti vrabac...hahaaa
|
|
|
|
|