| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa ti si bio blizu Senke jel ste se sreli? Ne znam gde je Senka, Ovo je cim predjes Pavlovica most. Dobro veče... Ja sam na suprotnom kraju RS...  Senka jel se mi izljubismo za N.G.? ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Ne...jedino meni nisi ništa okačila na spomenar... Napisala sam tamo na zamjerkama... A sad dođi ovamo da te izljubim i da ti čestitam... ![[smilie_girl_183.gif] [smilie_girl_183.gif]](./images/smilies/smilie_girl_183.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Senka jel se mi izljubismo za N.G.? ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) [/quote] Ne...jedino meni nisi ništa okačila na spomenar... Napisala sam tamo na zamjerkama... A sad dođi ovamo da te izljubim i da ti čestitam... ![[smilie_girl_183.gif] [smilie_girl_183.gif]](./images/smilies/smilie_girl_183.gif) [/quote] Ti joj cestitaj a ja cu je izljubiti ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jbte stvarno nisam ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Vladimir je napisao: Ti joj cestitaj a ja cu je izljubiti ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Važi...dogovoreno... 
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa ne znam kako sam preskocila ali cekkkkkkkkkk pa i na viberu sam ti poslala jel si citala
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: jbte stvarno nisam ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Izbrisala Senka da te zeza ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: jbte stvarno nisam ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Ma nema veze...šalim se ja malo... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: jbte stvarno nisam ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Izbrisala Senka da te zeza ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif) Ma ne zezaj...ja to ne radim... ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: pa ne znam kako sam preskocila ali cekkkkkkkkkk pa i na viberu sam ti poslala jel si citala Ma ebeš viber,to se ne pika...tamo mi je i Pitt čestitao... 
|
|
|
|
|