| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa ti si bio blizu Senke jel ste se sreli?
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa ti si bio blizu Senke jel ste se sreli? Ne znam gde je Senka, Ovo je cim predjes Pavlovica most.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: zasto kace tockove od ovih drvenih kola po fasadama Nemam pojma, te stare kuce su donesene sa razni lokacija i izmedju ostalih ima jedna od nekog kovaca koliko sam video. ma tesko da su nekad seljeci kacili tockove da vise sa terasa nego ovi,kad valjda rekunstruisu taj nacin zivota preteraju se i zanesu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa ti si bio blizu Senke jel ste se sreli? Ne znam gde je Senka, Ovo je cim predjes Pavlovica most. ne znam de je taj most al Senka je u republici srpskoj
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
|
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Senka prebaci ove slike u pravu temu a ovde izbrisi.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Vladimir je napisao: SHE je napisao: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa ti si bio blizu Senke jel ste se sreli? Ne znam gde je Senka, Ovo je cim predjes Pavlovica most. Dobro veče... Ja sam na suprotnom kraju RS... 
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

|
Senka je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa ti si bio blizu Senke jel ste se sreli? Ne znam gde je Senka, Ovo je cim predjes Pavlovica most. Dobro veče... Ja sam na suprotnom kraju RS...  Onda se nismo sreli ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
u kraju u kojem su ziveli moj deda i baba nije bilo drvenih kuca samo su ambari bili od drveta kuce u kojima se zivelo bile su blatare sa ne patosanim podovima
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Vladimir je napisao: SHE je napisao: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa ti si bio blizu Senke jel ste se sreli? Ne znam gde je Senka, Ovo je cim predjes Pavlovica most. Dobro veče... Ja sam na suprotnom kraju RS...  Senka jel se mi izljubismo za N.G.? ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|