|
| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
casualbgd je napisao: Pa gde si Mojne, grom te ne ubio Vucice bre pa gde si, pozeleo sam vas ljudi Senka hocu da se vratim na forum da pisem malo sa vama, nadam se da ces da me primis, nisam vas zaboravio samo sam bio opravdano odsutan  Znate kako je rekao onaj opasnik Al Capone "Menjamo godine, uslove reketa, lovu, oruzje, zene, ali nikad drugove svoje". Improvizovao sam malo, nije bas tacan citat  Naravno da te primamo...  Ako želiš da pišeš sa svog starog naloga,objasnila sam ti u pp...  Dobro se ti nama vratio... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Iskra je napisao: [cvet1.gif] Ostavite briga iza vas i lepo se provedite veceras ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Iskrice,hvala ti... I tebi sve najbolje i lijepo se provedi... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mojne je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Mojne nam je nešto ćutljiv,,,samo sa smajlićima piše... što ne znači da nam koskice neće 2017 prebrojavati Mojne lepa noć i do sledećeg susreta pozdravko ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) mobilne brojeve ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Šta će ti... ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
|
|
casualbgd
|
|
Pridružio se: 30 Dec 2016, 21:56 Postovi: 10
|
Senka je napisao: casualbgd je napisao: Pa gde si Mojne, grom te ne ubio Vucice bre pa gde si, pozeleo sam vas ljudi Senka hocu da se vratim na forum da pisem malo sa vama, nadam se da ces da me primis, nisam vas zaboravio samo sam bio opravdano odsutan  Znate kako je rekao onaj opasnik Al Capone "Menjamo godine, uslove reketa, lovu, oruzje, zene, ali nikad drugove svoje". Improvizovao sam malo, nije bas tacan citat  Naravno da te primamo...  Ako želiš da pišeš sa svog starog naloga,objasnila sam ti u pp...  Dobro se ti nama vratio... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Jos bolje vas nasao  Senka nece nesto ona sifra, ne znam zasto?
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Uspeo. Hvala Senka ![[images/smilies/ljlj.gif] [images/smilies/ljlj.gif]](./images/smilies/images/smilies/ljlj.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Da svim forumasima ovde, mojim virtualnim prijateljima pozelim srecnu novu 2017 godinu (fijuuu leti vreme)  da vam nova godina bude bolja, da ste zdravi, lepi i veseli, i upamtite, ako ne ide sve onako kako ste isplanirali, ne znaci da ne ide dobro. Samo neka ide, na kraju se sve dobro zavrsi. Srecna nova 
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
SVE NAJLEPSE U NOVOJ GODINI I ISPUNJENJE SVIH ZELJA! 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
Polako sa kolacima. Lepa vam noc.
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
de si vlajko srce ,maleno
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 109 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|